Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo savjetnik fazla može riješiti.
Ponesi zastavu Muhamede Fazlicu hahaha,treba nas eutanizirati sve tetke mi Zejnebe
Kako nece nestati ljevica u Bosni, kad BH Blok u Srebrenici prodaje glasove Bosnjaka. Kako nece nestati, kad BH Blok u Mostaru kandiduje Bosku Cavar, koja kaze da u Mostaru nema nista probosansko, i koja ce direktnop ili indirektno odnijeti glas kamenjarskim Srbima.
Ne mere se u ići u đamiju i onda glumiti ljevičara. To su nespojive ideologije.
Ne može se smatrati ljevicom neka opcija koja je spremna dijeliti vlast sa nacionalnim strankama, jer se gubi sama suština pojma "ljevica". A znamo kako je SDP bio principijelan po ovom pitanju, i sa crnim vragom, samo da imam fotelju. Prava ljevica u ovoj zemlji nikad nije ni postojala.
Čuj nestaje li .... Rapidno pod vodstvom Neke Kosilice !!
Kakvi su debili i trebaju nestati. Falatar Kojovic Cengic Masic.
Kakva ljevica, kakva desnica. Kod nas objema šakama se drže u vlasti
Osvježavajući tekst. Za pravu ljevicu je neophodno imati ljude koji vjeruju u boljitak društva, idealiste koji moraju imati čeličnu volju, ti ljudi su otišli ili odustali jer ih apsolutno nitko ne podržava. Zbog decenija kukuzluka Bosanci su se navikli na jad i pred promjenom stoje u strahu
Ljevica ne moze prikuciti vlasti bez koalicije sa nacionalnim strankama. E hajte sad realno, ako se vec mora sa nekim u vlast, ko je najmanje zlo? Gledavši na trio ( SNSD, HDZ, SDA) smatram da su zadnji najmanje zlo sa kojika se moze formirati vlast!
Ljevica nestaje zbog loše vlastite politike, ne zbog nacionalnih stranaka!
...Niksic je kriv što nestaju...za Damira Mašića nije ni njegova familija glasala ni ulica u kojoj stanuje a faca mu godinama bio glavni u drzavi Sarajevo...kad se riješi Sdp ove dvojice mozda se oporave ovako ne vjerujem...
SNSD se deklariše kao ljevičarska stranka (Savez nezavisnih Socijaldemokrata), ali su skontali kakvu politiku trebaju da vode i zato su stranka sa najviše glasača. Problem sa "ljevicom" iz Federacije je taj što čim dobiju mrvu vlasti napadaju na sve što je muslimansko/katoličko (primjer ukidanje vjeronauke u školama i sl.) i zato u Federaciji "ljevica" uglavnom služi za brisanje/pranje guzice.
Šta je ljevica, ko je vodi? Ima li ljevice u tkz RS i u tkz HB? Ta nazovi ljevica se samo bori kako istjerati SDA iz vlasti da bi oni mogli pregovarati sa HDZ-om i SNSD-OM, to im je cilj.
Odlična analiza
Narodi BiH su i kroz skolstvo te aktuelne politike, kao i religijske zajednice postali NACIONAL-FASISTI.
Ovdje nikad nije ni bilo u pitanju desno ili lijevo, ovdje je bitno samo participirati u vlasti na raznim nivoima da bi se pojedinci enormno bogatili sa ledja gradjana!
Gušić je očito propustio činjenicu da je na BiH izvršena agresija i da je nametnut Ustav koji se zasniva na 3 monarha i blokadi i vetu. Takav je USTAV. Ne može biti demokratije i stvarne ljevice. Državi je NAMETNUTA trajna desnica. Drugačije razmišljanje u smjeru ljevice NEMA smisla. Nada su promjene na isti način kako je nastao i sadašnji Ustav, koje mogu dovesti do jednakih demokratskih prava i države građana i ukidanjem države naroda, uz poštivanje prava.
Srbi i hrvati su sahranuli ljevicu u Bih a Ne neki Lagumdjija, Komsic sl....Ljevica bukvalno nije izasla sa podrucja gdje zive Bosnjaci. Sdp se hvali kako imaju tri clana u Banjaluci i dva i po u Grudama. Sdp, Ns i sl su postale dio UZPa i genocidaske politike.