"Nezavisne novine"
0
Nesklad u primanjima zaposlenih
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo miki :), nisu entiteti ugrozeni.... srbi su... znas, do sada su primali veću platu, a sad će biti ista, tj njima ostaje ista, a B i H raste... izgubiše dominaciju.... ccccc.... uaaaaaa... realista nam je ugrozen!!!!
jesi li siguran u svoju tvrdnju???? Raspitaj se malo bolje!
sto ti je srna, nije bitno sta je vijest ili da li ce je obraditi do kraja i objasniti stvarne probleme bitno je stvoriti atmosferu da drzava ne valja i da su entiteti ugrozeni. sto puta izgovorena laz postaje istina.
Imaju ovi na državnim jaslama i onako prevelike plate u odnosu na ove kod privatnika.Pa kod njih čistačice i domari imaju veće plate on majstora i administrativnih radnika al to je BiH.Nepravda u svemu..