Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava je uvjek ispred administrativnih jedinica. Kraj priče.......
Kakva laž pa Trivičku su pokrali na izborima a aminovao Schit kako reče Vukanović Schit dobio pare u nekoj birtiji u Beogradu od Dodika još tvrdi da ima dokaze ali kod stranaca kad prenoći nešto to i zastari.
@Gnojko. smanji doživljaj shupchino...u prošlom mandatu je tvoj izdajnik Bakir i izdajnička SDA isto to dala Dodiku i Čoviću je davala 20 godina sve što su zinuli a onda jedino nije smio da im da izborni Zakon..a što se tiče vaših miljenika koje si nabrojao oni bi bili isti kao i SNSD da su na vlasti...
Pa bolan nakazo izađi iz veprovog rektuma više, prodiši, udahni zrak malo. Pa jesi li ti normalan???????
Kad ovakvi majmuni poput Nešića I Rame postanu ministri u nekoj drzavi, znaj da je vakat da sudija svira kraj. Nema se u ovom drustvu sta popravljati I sanirati, samo sve poravnati I nova arhitektura.
Jadna je država u kojoj ministar sigurnosti priča protiv iste i priča disoluciji i smeta mu izborni zakon na nivou države, a prima platu od BiH.
e neso neso..najebat cemo se i tebi keve...kad tad...
Ako nas Schmidt gura u 19. stoljeće onda nas ti, tvoj mentor Duduk Milokrad i vaši istomišljenici gurate u Mezozoik i Sjevernu Koreju... E sad ti upoređuj ako imaš čime, prazna glavo...
Nevjerovatno je da ovakav lik dijeli lekcije svima..od opozicije u rs preko trojke pa do stranih ambasadora i OHR-a...ovo smeće je do sad mnogo puta trebalo završiti na sudskoj klupi...
Ovaj izgleda kao da je nastao ukrštanjem mravojeda i krmače!
Vrijeme je da se narod manjeg entiteta digne protiv zuluma Mile Lopova. Nek malo pogledaju šta se dešava u zemlji Ace Parizera.
Jadna je zemlja u kojoj ovakvi mogu biti ministri.
Federu ti dobivas platu od Bosne i Hercegovine je… ti Dodik Kevu !
Volio bi se ovom nesicu nasrati u usta nego Sarajevo neko da mi pokloni..Al bas da se naserem..
Bolje i Schmidtov, nego kao Nešić vazal od Mile lopova.
Nešiću zalutao si, ovo je BiH🇧🇦 Sramota me tvoje funkcije! Tvoja politika je politika razgradnje BiH, zato mrš iz naše BiH! mrš!!
Sto ministar sigurnosti ne radi svoj posao pa bande odsvakud pale auta po Sarajevu?
Dodijeva pudlica vjerna svom vlasniku.
Molio bih Vas da ovog glavonju ne objavljujete...i njegovu sliku . Njegova glava je samo za reklamu gulasa, govedjeg ragua ;)
ETO DODIKOV ISTOMISLJENIK NAM NA CELU NASE SIGURNOSTI BIH A MJESTO DA PODRZI STO JE ZA DRZAVU DOBRO ON KAO I NJEGOV DODIK BI UKOPAO OVU BIH A ZNA PLATU DOBRU OD TE BOSANSKE DRZAVE DA UZIMA SRAMOTAAAA