Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je vaš laktaski vođa u Srbiji kod snajperiste...pripadnici rs ratuju u Ukrajini na strani Rusije. Nakon izvrsenog Genocida nad bosnjackim narodom u Srebrenici i okolini vi sada nama trebate govoriti o sigurnosti?
Kad je Trojka prodavala ministarstvo sigurnosti o čemu su mislili osim o foteljama
Jedan od najžešćih zagovornika raspada BiH i još nedokazanih makro dilera drogom govori da mu je stalo do sigurnosti BiH. ZEMLJO OTVORI SE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koja komedija, ulazilo ih unazad dvije godine iz Srbije na hiljade svaki ilegalno. I sada je ovih 50 problem.
Ko dade ovom cetalju mjesto pa dsami oni prave sve nestabilo na balkanu
Treba vas za mu*a objesit. Piska vam materina.
Kaže ministar nesigurnosti NiH
BiH*
Ja se ne bih sekirao oko sigurnosti, Izrael ih je sigurno temeljito provjerio , prije nego ih je pustio da izađu iz Gaze
Znam da ste radili i detaljnu provjeru za Nocne vukove kada cu ulazili u BiH, posebno ste se vi i manjeg BH entiteta zalagali za sto detaljniju provjeru, jer vama je najbitnija sigurnost BiH. Hvala drzavi Katar za nesebicnu pomoc.
Ti i takvi kao ti boreći se za sigurnost BiH,rezultiralo je genocidom,pljačkom,silovanjem,paljenjem širom BiH.Zato sjedi,evo ti jedinica,i budi miran.
Golemito pritiskuvanje bilo , preko noči..,😂🤣😜
Nama je najvaznija sigurnost BiH!? Kada Nocni vukovi budu pohapseni onda cu ti vjerovati ministre!
cuj nama je najvaznija sigurnost u BiH a on sam izaziva nemir i destabilizaciju nego oni svi skupa xD ja drzave i govana..
Jesi li provjerio djecu da ne nose rakete Hamasa, konju?!
Ima li iko na planeti zemlji da ovog uhljupa dobro izdegeneci..Hvala
Nesic umislio da je direktor CIA-e. Ohladi malo debilcino
Bice vremena da provjeravamo tvoje veze sa narko kartelima, samo polako.
Svaka cast! dje su danas one qrve koje su bile u siriji znali se dje su
Upravo si ti Nesicu faktor nesigurnosti u BiH.
Provjeri Nenada Stevandića i onake kao on ,balavac jedan ..