Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...primitivizam populacije se vidi u svakom segmentu tzv društvenog života. "nek je meni potaman, a ostale ko j­ebe" kao credo.
...taki smo. udarit 500 mara kazne za ofrlje parkiranje, pa da vidiš reda i rahatluka.
...složiš kaznu razmjerno prihodima i "imanju". svakom se bahatluku more stat "ukraj" ako se hoće. silom na silu.
u ovoj zemlji se ne moze apelirati na nekoga ,jednostavno nitko ne benda ni 1 % ni roditelje ni drzavu ni prijaelje ni invalide ni okolinu ni zivotinje ,ako hoces rahatluk treba naci nacin odseliti odavde sto dalje .
Kao osoba sa invaliditetom pitam " ZASTO SU TABLICE NA SLIKANIM AUTIMA ZATAMNJENE I DA SE NE VIDE KADA SU SOFERI U OCITOM PREKRSAJU"???? HVALA
Kad smo takvi - nikakvi ... Sačekajte vi da riješimo probleme Srba, Hrvata, Bošnjaka i ostaluh, nakon toga počet ćemo rješavat i "probleme " potrebitih , znači - N I K A D ... Nek su nama živi i zdravi Duduk, Bake i Čova s pratečim ergelama, za ostalo - l a k o ćemo...! ! !
zanimljivo ova država je puna nekih izraza koji uljepšavaju stvari koje su dno dna , cuj nesavjesni vozač hahahahha ? ima tu puno bolji izraza za njih ...treba tu bagru nevaspitanu poslat da tuca kamen i dan i noć , **** vas onaj ko vas je doveo
Njima ugrozavaju i otezavaju zivot policija i sudstvo da se zestoko kazni onaj ko parkira nebi vise ali kod nas i male kazne vezama mahom se pocjepaju .....
Svaka čast za ovaj članak i veliko poštovanje za ljude iz udruženja Infopart! Ovakve akcije i članci su jedini način da se poveća osviještenost građana za probleme s kojima se susreću ovi ljudi.
ja na slici vidim da nesavjesni invalid ugrožava vozače
Sram da te bude, nemas trunke ljudskosti.
KAKVO CRNO PODIZANJE SVIJESTI , SAMO KAZNE UDARATI I TO JE TO .......
Je li ima neko na ovom forumu ko parkira ovako. Neka mi lupi minus da ga registrujem.
Do sad hiljadu puta napisah i mislim da bi bilo efekta kad bi se greske stalno kaznjavale, naravno bez izuzetaka i stela. Po dzepu i odmah nauce neke stvari. Inace kod nas nekultura u saobracaju je ispod svakog nivoa, od vozaca do pjesaka.
Evo sta se meni desilo s invalidom u susjednoj zgradi, covjek je invalid i ima svoje mjesto gdje uvjek parkira, a ja nemam pojma da je to samo njegovo mjesto jer nije obiljezeno i parkiram se jednom na to mjesto i dodjem ujutro kad gume izbusene, jadna majko u kolicima komsija invalid uspio dokocit gume i napravi mi 100 km stete, i nakon nekog vremena skontam da imaju nepisana pravila i da je to njegovo mjesto i da je to on uradio i sta da mu covjek uradi kad je vec kaznjen i u invalidskim kolicima, ma mrs u piii materinu valja ti zivjet sa samim sobom smrade jedan. Nacrtaj znak i necu ti se parkirat, otkud ja znam cije je cije mjesto u mahali, al svaki put kad prodjem pokraj njega nasmijesim mu se ljubazno a on smrknut gleda, nema nista gore dusmanima vec vidjeti te nasmijanog.
Nema nista gore nego razmisljati tako kao ti zamisli da je tvoja mama invalid bez noge da je moras nositi na ledjima ni ja ni ti ne znamo kad mozemo dozivjeti sudbinu tog covjeka niko nije nedostizan
@ljubavnicavenecije Jes ti normalna? Tvoj komentar s mojim nidje veze, isto kao i moj komentar s ovim clankom.