Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne donese zakon da je ovakvo ostavljanje smeca i drugih stvari kaznjivo sa 5000 KM i to ako odmah plati... pa nece vise... i ko prijavi da dobije 500 KM pa bujrum... sve dok se to ne uradi stoka ce ostati stoka...
@ikke Apsolutno se slazem...ali onda bi bilo kmecanje zbog kazni. Volimo mi bezakonje...sta god ko pricao i prdio o pravu i pravnoj drzavi.
Jel ti malo 5 hiljada,da nisi ti jedan od ovakvih klosara sto bacaju pa se zalis da ti je ouno petica !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da su INSPEKCIJE na TERENU umjesto u UREDIMA, ovo se ne bi dešavalo !!!
Nemojte uvijek gradjane kriviti.Gdje ce oni bacati smece, nemaju zato odredjene deponije ili mjesta gdje bi mogli smece ostaviti.U malim mjestima skoro da nema takvim mjesta.Gradjani placaju redovno smece.Bila sam iznenadjena kad sam ove godine vidjela da su i kontenere ukinuli. Vrece za smece stoje na putu gdje ih zivotinje raskrdaju trazeci hranu.
MA VOZNO JE DA DJOMIJA KRASI! I DA NAM ARAPI SERU NA GLOVU
Postavite skrivene kamere sa svjetlima na senzore da se fino snimi u mraku. Ne kosta puno papci.
Postavis kameru, pa fino cestitku na kucnu adresu sa iznosom od 500KM plus da mora pocistiti sto je bacio.
Olako vi koristite rijec "gradjani"... U Sarajevu ih je jedno 15 posto...
I onda kriva vlast, kriva Amerika, kriva Rusija. Pa sve nam je onako kakva je i većina - primitivna, bezobrazna, needukovana, agresivna, bezobzirna... Jesam li rekao primitivna i bezobrazna? Ako nisam, onda da kažem, primitivna i bezobrazna.
Stoke majko mila
Ko je kriv za ovo sada? Rat? Srbi? Alija? SDA? Komunjare? Hrvati? Izrael?
Ne može se uvesti red bez paprenih novčanih kazni i stalne inspekcije. Ako je iko sreo zelenog inspektora neka se uhvati za dugme.
Snimiti jednog koji donese nešto baciti i naplatiti mu za sve ove što su bacali.
Pa se pitamo zašto imamo takvu vlast. Stoka smo pa nam su nam zato na vlasti čobani.
Jesmo stoka, Sve dok kazne ne budu od 50 KM pa do 5000 KM nema pomoci.
joj, šta bih ja radila tim "građanima"....
Ljudi ce raditi sve sto zele ako znaju da ce proci nekaznjeno. Ne samo bosnje, nego i svabo, i francuz, i kinez i amer ...
Može li mi itko odgovoriti kako je ova deponija nepristupačna ekipi Rada a pristupačna ovima što odlažu i reporterima iz Klixa? 🤔😂