Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim razne komentare, ali niko ne zna da je u pitanju romska porodica, i da je taj Vahdet "zaposlen" na deponiji smeća tako što traži željezo, bakar, aluminij...i to prodaje na otkupnoj stanici sekundarnih sirovina. Dakle, ne radi se o nekakvom stabilnom poslu, nego o preživljavanju, uz djecu koja prose, naravno. Ne osuđujem, niti kritikujem, samo pojašnjavam o čemu se radi.
SVAKA IM CAST NA HRABROSTI ILI LUDOSTI KAKOGOD.I SVAKA MU CAST STO NE KUKA I NETRAZI DA MU SE POMOGNE.NEGO SE UZDA U SVOJIH 10 PRSTIJU.TAKVIMA TREBA POMOCI POGOTOVO S OBZIROM NA BIJELU KUGU KOJA VEC ODAVNO VLADA NASOM ZEMLJOM.NEKA SU TI ZIVI I ZDRAVI.
Svaka vama cast, malo tko je tip za toliko djece. Ako radite i mozete se sami uzdrzavati, super. Ako ne, kupite zastitu. Iako sam osjetljiva na socijalno ugrozene, kad vidim par s mali milion djece kako traze pomoc, jer se vode s onom "dati ce Bog" u vecini slucajeva sam imuna.
Kad potrose imena, ne poduplaju. Kad Babuka rekne Ibro naspi lozu, po dvije-tri stizu na hastal. Aferim, nek su Vam sretni i biricetli i Vi s njima. Nadam se da ce neko objavit adresu da ih posjetimo, hvala unaprijed redakciji!
Kakvi su ovo komentari, pacenici jedni bezobrazni. Ili cestitajte ili zaobidjite vijest, ne prosipajte "pamet" klix degeneracijo. Neka su ziva i zdrava zajedno s vama
Kad ovaj stigne otići do te deponije na kojoj radi . . .???
A vidi Srba što im je krivo što se bošnjačka djeca rađaju uprkos genocidu kojeg su nad nama počinili. Šta vas boli briga o čega ko živi i može li hraniti porodicu. Čovjek lijepo kaže da su sretni i da imaju sve, i ono opet došlo osuđivati tuđu sreću i tuđu djecu. Prokleštine jedne.
Svaka cast, da svi budu zdravi i sretni!
Čisto sumnjam da su popamtili sva imena svoje djece. A tek što će moći posvetiti vremena i pažnje svakome svome djetetu? To je em pretjerano em nenormalno em neodgovorno. Oni će da štancaju djecu a država ili drugi neko će da ih izdržava.
...nek' su vam zdrava i živa 👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶
ČESTITAM... SVAKA VAM ČAST.....TAKO TREBA....SVAKO OD NJIH IMA SVOJU NAFAKU KOJU IM NIKO NE MOŽE UZETI ...NEKA IMAJU DA JEDU GRAHA I KUPSU...MAŠALAH. IMAJU ŠANESE DA BUDU LJUDI A ŠTO IM NEĆE MOĆI KUPITI MARKIRANU ROBU I AJFONE...I NE TREBA IM....
@nerminbijedic ahahahaahahahahahahahahaahah, e moj ti kad to poraste pa svako hoće mobitel, pa odjeću, pa ovo pa ono, a to bgm košta... zar ti ne bi bilo zao da tvoje gleda i nema a druga djeca imaju...uzas bome
Samo se nadam da nisu pravili djecu za raskrnice. Cestitke.
Jos kad bi znali da je romska obitelj....a ovo sa raskrsnicom nisam dzaba napisao.
Trpa bosnjo, ne vadi.
ne zelim da budem hladna i odvratna osoba, ali svaki put kad gledam one emisije o siramasnim porodicama u BiH, u vecini slucajeva roditelji nezaposleni a imaju po petero djece. I onda kukaju tesko je. Pa u normalnim uslovima, sa prosjecnim primanjima bi bilo tesko. Sta radjate tu silnu djecu ako im ne mozete obezbijediti normalan zivot. MOzda sam malo skrenuo sa glavne teme, uglavnom cestitke porodici
Ciganluk pa eto.
pitaj im roditelje neka im imena nabroje,nece znati 100%,jedino ako im nisu dali imena po brojevima