Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni meni naročito simpatičan, ali u jednom je u pravu. Dosta više tih Izetbegovića! Nije Alija nikoga spasio nego je milion Bošnjaka ostavio na milost i nemilost koljačima. Ono što se odbranilo ili ono što su nam ostavili, nije Alija odbranio. Alija je otežavao odbranu svojom nesposobnošću.
@Glasnik69 Sram te bilo! Što je vojska slušala Aliju? Zato jer je bio istinski borac, uvijek su bili uz njega, jer je dobar čovjek bio. Nije rahmetli Alija zaustavio napad na Banja Luku već Amerika. Ne pričaj gluposti !
Tako je druze Nermine... njihovi botovi bukvalno kao da su u stalnom radnom odnosu...
U kojoj si jedinici bio kapetan, komandir čete. Da vidimo
Bakirov dedo Izet beg Jahić, nije došao iz Beograda nego Daruldžihada, a vas Vlaha do 1865 tu nije bilo. Tek kad su vama Vlasima sultani i Turci koji su općili sa vašim djevojkama poklonili Daruldžihad, vi ste ga prekrstili u Beograd i srušili 127 džamija.
Je li ovo onaj isti nikšić što izjednačava borce ARBiH i agresore, zločince i genocidaše iz VRS-a? Predsjednik SRPSKE DEMOKRATSKE PARTIJE.
JEDAN JE SDP ☝️DO POBJEDE☝️
Vi ste rezervna varijanta izdajnika, ako SDA izgubi. Uveli ste entitesko glasanje, pa zakon o prebivalistu pa Brcanske amndmane, sve je to bilka veleizdaja jos gora od one SDA-ovske. Vi virite i Covicu i Dodiku iz straznjice i prodali bi rodjenu mater za 2km.
Gori od ovih nacionalista koji ganjaju nacionalni interes i kriju lopovluk iza nacionalnog plasta su samo propali alkoholicari sa crvenim majicama koji vise ne znaju ni definiciju komunizma.
snažna SDA, prazna bejha 😂
A lafo nisi četalj?!
Pitanje jedno, kako ja, kada napisem 10 komentara i to je to, klix kaze dostigli ste limit komentarisanja za ovaj clanak, a ovi sa drine, kamenjarski srbi, republike, oni komentarisu bez ikakvih ogranicenja, sto to, kako to, zasto to
Dobro vas nazivaju školu Lagume.Nikšiću idešli još na sijelo u B.Luku kod Malbora što si priznao na TV.
sda se za hdz i snsd zalijepila ko flaster a olajavaju druge ,nikad mi nije jasno kako se raja loži na te podvale.
Rece glupan o strahovladi a isti je na proslim izborima dobio jedva 4000 glasova. Istjerao iz sdp sve sto valja i ostavio samo masica i srnu. Te dobar drug sa fahrom i dinom. Smijesan si. Nemoj ti da se petljas sa postenim ljudima koji se kandiduju. Gadis ih ljudima. Debilu jedan
Sutra bi Bakir potpiso mulimnski bošnjački entitet i uveo šerijat..samo da ostane na vlasti...Njemu u Radničkoj knjižici piše zaminanje POLITIČAR-..
Kad su vas nazvali četnicima? Propustio sam taj detalj
Nemozes prevarit Sarajlije Nikisicu. Oni dobro osjete i namirisu cetnike.
@gooUser1601648576 sarajlijo, ne moze, se pise odvojeno, eto malo, sarajlijo, da te obrazujemo, posto nam politiku vode seljaci koji su trenutno u Sarajevu, pozdrav sa Otoke