Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim rudarima treba noge ljubit da nije njih nebi mi moglu vidit sijalice Tesla bi im pozavidio!
Bravo Nermine, naravno da treba posjetiti i bolnice, premijer je, treba voditi računa o svemu.
sve je pod kontrolom,niko nesmije ni pisnuti.
Hmmm, koja demagogija. Šta ima vlada i premijer da posjećuju bolnice i institucije koje se brinu o komunalnom redu i infrastrukturi. K\'o da će njihovo prisustvo poboljšati stanje. U te stvari se razumiju k\'o mara u kriv k... i još kad počnu da pametuju kako se to treba bolje uraditi. Ok treba bolje, ali i vi bi trebali bolje da radite. Neku veličinu glumite, a veze s vezom nemate o realnom životu. Glumite neke vođe, elitu, k\'o fol zabrinuti ste, a trošite narodne pare, nesposobnjakovići jedni. Uostalom nije samo kod nas tako. I u svijetu je isto. I kad su nepogode i drugi predsjednici idu da obiđu svoje stado, k\'o da je narodu ljepše kad vide njihove glavurde, i kod nas i u Njemačkoj, Francuskoj, Engleskoj, Italiji... ili bilo gdje u svijetu. Pametniji ste kad šutite i ne radite ništa (kao da išta ikad i radite).
Ei njega. On nesto radi! Jah laye uveliko. Bljak. De bolan ne bio bolje da sutis. Fayon je malo s epojaviti na portalima da narod konta da premijer nesto raducka a u stvari grijes se u kancelariji i haj nehaj te briga ya narod
samo mogu reci sramota ako mostaru ne pustite struju toliko ljudi se mrzne a gdje su tu djeca, samo fali da se i ona pocnu mrznut nedo Bog, piiiiiccckaaa vamm mmmaateriiiiina nesposobna 10 dalekovoda ne mozete postavit sramoto ko da smo mi somalija.
samo napred