Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nađoše ono devet maraka. Trebali ste zaokružiti na dvije milijarde i kapak. Zlu ne trebalo a ko zna, možda će trebati krpiti kojekakve socijalne rupe.
Sretno Nermine, nije ti lako. Cekamo da se konacno krene s mrtve tacke. Ne treba stalno biti negativan.
1. LIČNI INTERESI PARLAMENTARACA 2.STRANAČKI ODNOSNO KO FOL NACIONALNI INTRESI 3. KO U KOME RESORU IMA KOGA SVE U SVEMU IMT (IMA LI MENE TU) TEŠKO NAMA SA OVIMA ISTO KAO ŠTO NAM JE BILO I SA ONIMA ISTA META ISTO ODSTOJANJE SAMO SE TAKMIČARI PROMJENILI KO I KOLIKO ČE BITI DOBAR KAD MU ISTEKNE MANDAT
koliko nas planiras zaduziti??