Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko bravo i zaslužena pobjeda!! Nisi igrao prljavu kampanju i pokazao odlike pravod predsjednika!! Bravo, bravo, bravo
@harabrat zasluženo i svaka mu cast
@harabrat Posteno i bez mrlje u kampanji, svaka cast!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu ni komunjare sto su nekad bile,drug Tito bi dosad 4 revolucije digo a ovi nmg ni na izborima pobijediti hahaha
Početak kraja. Idete u zaborav.
a sto ovo ne cudi? pa znalo je se da ce ovako biti, stvarno neko misli da bi Niksic stvar prepustio slucaju? sve je to unaprijed zavrseno ;)
E sad ste dokazali da ne vrijedite. Glasate ekipu koja je stranku dovela i u financijski i moralni bankrot. Što bi rekli “ Gasi svjetla fajront”
Niste napomenuli da je 2017/18 sam sebi i svojoj familiji djelio donacijske traktore
da me ubiješ ne znam po čemu je bitan ovaj lik..osim što je prošao sve uhljebske moguće pozicije...Al nako na prvu kad ga spomeneš..ne znam šta bih rekao..nit ga moremo zezat ko neke, nit hvalit po nečemu bitnom...
Dabogda propali go grčka. Nisam nikada glasao u zivotu za svoje 4 decenije niti ću ikada ali jedino sto mi je ostalo u sjećanju je da kada je sdp dobio vlast pokrali budget sa i dan danas se nismo oporavili. I sda je krala ali je davala a ovi sj samo sebi šićarili raspali se dabogda. Pišam vam se na tita vašeg boga kojeg obožavate. Vi ste neprijatelji bosanskog naroda od kako ste postali.
Pa ovom nerminu sve na faci vidis, cim pogledas covjeka jasno ti je kakav je. Cirkus od covjeka-cirkus od stranke!
ma namjesteno kao i svi izbori u BiH
Pobjednik jedne propale stranke koja je vjecno odabrala opoziciju !
Nikšić je baždaren do 5,000 glasova. Koliko li je greška očitanja CIK SDP bila danas?
Nije istina da je osvojio mandat, bio je tek sedmi SDPovac po broju glasova s osvojenih 5922 glasa. Uhljebio se kompenzacijskim mandatom. Takva će im bit stranka dok im je uhljeb predsjednik.
HAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAH
E " jaka" su imena bila za predsjednika SDP-a to je cudo bozije, nsto vas nema ni na mapi niti ce bit i dalje, Zlatko Lagumdzija za sve vas u SDP-u je bio TITO, volili ga ili ne ali to je de fakto...
Ko voli uhljebe nekji vodi kuci sebi daji sirotinja nemora financirati
cestitam nermin kosilica ponovo jase.