Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak ćemo gledati evropski Velež
:)))) Divljaci Uhvate divljaci Bosanca u džungli i ubace ga u kazan da ga skuhaju. Pitaju ga ima li posljednju želju. - Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima. - Šta? - Imate li vi SDP i SDA ovdje? - Nemamo! - Imate li HDZ? - Nemamo! - Imate li SNSD i SDS? - Nemamo! - Imate li Radom za boljitak, HSP, SBIH, PDP, SBB? - Nemamo! - Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu???
Izuzetan rezultat Nikšić je ostvario i u Tuzlanskom kantonu (TK) koji se smatrao uporištem Jasmina Imamovića. Na području TK Nikšić je osvojio 2.600 a Imamović 1.600 glasova.
Upućujem srdačne čestitke Nerminu Nikšiću na izboru za predsjednika SDP-a Bosne i Hercegovine. To je čovjek koji je pokazao želju da se zalaže za socijalnu pravdu. Drago bi mi bilo da u ovom mandatnom periodu se usmjeri na rješavanje pitanja uvezivanja neuplaćenog radnog staža do marta 1992, odnosno do potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma 1995.godine, ondje gdje za to postoje opravdani i zakonski uslovi, posebno kada su u pitanju žene sa tek rođenom ili malodobnom djecom.
Ovo dovoljno govori o svijesti ljudi koji uopste glasaju za SDP
Zlaja kao Putin naredjuje pozadine
haj mrs odavde sad
Zao mi je ako sam neke klix-ovce naljutila u svojim komentarima o FARAONU Tuzle. Nista osobno nemam protiv g. Imamovica, ali protiv Faraona i diktatora Tuzle u zadnjih 12 godina sam pisala samo istinu. Tu osobu treba hitno smijeniti sa mjesta gradonacelnika Tuzle, procesuirati i smjestiti gdje mu je mjesto.....Jagomir, jer on ne zna da ne zna i tu je problem . O Niksicu imam sto puta gore misljenje, ali taj lik zna da ne zna i manja je opasnost za okolinu. Njemu ce kongres SDP-a presuditi.
Jasmin se sam zezno , umjesto da prije godinu dana podrzi Beslagica on stao uz Niksica i omogucio mu da iskoristi citavu infrastrukturu (osim mozda par opstinskih organizacija) za svoju promociju. Ovako je mada je strogo bilo zabranjeno da kandidati smiju koristiti podatke iz evidencije clanova Niksic to oveliko koristio, redom zvali sve clanove , oko 30 hiljada potrosio na pisma.
Nikšić dobio izbore u SDP BiH,a Ante Čačić dobio klupu hrvatske repke.I jedan i drugi su došli iz kuruza i završiće u kuruzima.
Ni vijagra neće dići ovaj SDP .
ne kontam zasto bi jedan nezavisni medij svaki dan davao nekakvoj minornoj stranci toliki prostor??? kad saberemo sve aktuelne vijesti kao sto su ratovi, izbjeglicka kriza, privreda itd vidimo da sve to zajedno u ovom nezavisnom mediju ne zasluzuje vise prostora od sdp-a..
Dosta više šuplje priče ko je prije glas'o za SDP glasat' će i u buduće. 90% komentatora na Klix-u su obični trolovi i zadnji ljudski šljam, koji nikad' nisu niti će glasati za SDP. Bilo ko da je pobjedio od kandidata opet bi bila ista priča kao i sada, Zlajin čovjek, Zlaja naredio itd.
Sine Zlatko Salko ne rise sreće ti.
Znači Zlatko Salko je svako ko ne kritikuje SDP. Ma bravo logika.
sretno u radu.
Nemam nista protiv Nermina Niksica, ali ovo je poraz za SDP.
Izgleda jedini Fahro i SBB za sada se drzi predizbornih obecanja.
Kako ce tek na sljedecim izborima ispusit foru! Steta pa onaj DF ne umije, ljevica je definitivno mrtva sada.
oni ce na sljedecim izborima dozivjeti veci debakl nego sdp na proslim...
ALE Pa Reuf Bajrović, sa svojom ekipom, je vodio kampanju za Nikšića! Sve prebjeglice iz SDP-a u DF!