Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O jakvoj se to policiji prica kad policajac u BL na sred ulice tuce sopstvenu suprugu i vuce je po cesti.O kakvom moralu i etiki jos mozemo ovdje govoriti o odgovornosti o nosenju uniforme kad iz nje CURI na sve strane
@frn ...O đikane genocidni ....
@frn dabogda ti se u kući klali.
Kad se dvije nekompetentne osobe nađu da raspravljaju o nekoj temi to je odron. Ova dva teletabisa seru o policiji, kao oni su meritum prema kojem se treba "to tamo da sredi". Izmještanje vlasti Parlamenta u centre izdvojene moći u ruke šefova stranaka je opčenito jasan signal da je demokracija prnula u čabar, i još k tomu kad dvije nekompetentne osobe pričaju o policiji onda je to balkanska šprdačina - cirkus, zbog koje nam se svijet smije.
sad si usro, majmune, koliko kila si međedu dobio od kada nisi na vlasti. živio el Bake!
Ajdeee, veli nermin?! Neka vodi on račun u 23%ako bude svodio srpski vagres, neće valjati! ovaj stradali je bio pijan i drogiran a izgleda ni ćaća mu nije bolji !!! Svugdje ima nerješenih ubistava i štaćemo zbog toga, da rušimo Republicu Srpsku?! Neće moći a pogotovo nermin!!!
Jeli isti onaj dodo koji kaźe da je u federaciji sve korumpirano?
Stvarno je zalosno da se tragedija Dragicevica nasla na politickoj liniji prepucavanja !!! Otac stradalog momka je kriv za to.Nije svijestan da ce tu smrt koristiti dok se ne zavrse izbori i tada ide u zaborav.A to mu nije cilj.Pogresno od starta radi. Pistolj neka u usta nabije doktoru koji je radio obdukciju.Zna doktor po cijem nalogu je falsirao povrede. itd itd. Ima tu metoda da se dodje do istine.Samo zavisi koliko je spreman da ide.
U nas kazu ocisti prvo ispred svojih vrata... Gisp. Niksic, otidjite prvo pa podrzite porodicu Memic, a zasto ne onda i Dragicevic, sve je to BiH. Kao Do-dick politizuje na unesrecenim, a vi kao ne gosp. Niksci? Kako se ova nasa politicka scena zove osim psihopatija i licemjerstvo?Imam osjecaj da od epohe Dr. Karadjica narod glasa za nezavisnu listu Bolnice Jagomir.
@frn sve su to rasplodni bikovi,pola eresa prazno,treba ih vama poslati da sire naciju
Ovo sto Nermin Niksic radi je usluga Dodiku jer se tragedija politizira - a ko fol se prepucavaju. Ono sto bi bilo autenticno i adekvateno jeste da Niksic podrzi ovako javno porodicu stradalog Dzenana Memica.
Hebi ti sebe .. kada ste bili na vlasti sto nepohapsiste lopove iz sda ....nego vi skontali kako prepisati lopovluk i otimacinu .. grobari BiH ..a mogli ste biti zvijezda vodilja !!!!!!
Ovog Dragičevića počet će koristiti i opozicija iz Hrvatske i Srbije zbog glasova haha
O hebo ti svoju tetku niksicu. Uvlacis se narodu RS-a u gujicu. Kera treba svezat na lanac
Al se lešinari, da je stvarno jadno i žalosno. Dosad su to radili i rade opozicione partije u RS-u, A SADA POČELI IZ FEDERACIJE. Vi da hoćete da pružite kakvu podršku, ne bi zvali tv kuće i razne listove da vas snimaju i slikaju. Ovo je već preraslo u domen bolesti i morbidnosti, desetine slučajeva Dragićević u poslednjih par godina, a baš vam ovaj predizborni postade interesantan.
Samo sta bi se jos desavalo da nije, bar simbolicnog prisustva stranih sudija i VP, koji diktatorima smetaju da u potpunosti zavedu stravovladu i rezim.
sve vas treba smijeniti, zatvarati i protjerati .. pa zar je moguće da neko ovoliko sye__be zemlju