Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je volja naroda?Gdje je Nikšić u volji naroda?
Nikšiću moj jesu li ovo Fahro i Aljoša postali šefovi kadrovske komisije u osmorki😂
Isto kao ti hablećino više voliš rušeteljima BiH tvom kumu Dodiku i Čoviću nego braniocima BiH od 1990 g do danas .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha, jedna dan intervju Dino, drugo Nikšić, sutra ide Forto ? Ima se, može se.
nek me iebe u dupenko god je procito clanak
Ovaj Nikšić neka se vrati u selo porijekla Lukomir samo ni tamo neće glasati za mjesnu zajednicu jer je kad je bio premijer Federacije oštetio Federaciju a time i Lukomir za milijarde,
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Ljudi..vjeruj te mi, da je ovaj gori 100X od Fikreta abdica
IZDAJNICIIIIIIIII MRŠ
Pa da je po volji naroda, tebe nebi ni bilo u politici a kamo li da te predlažu za premijera FBiH. Po broju dobijenih tvojih glasova, narod ti je poručio da se skineš sa političke scene.
Pa ti nisi skupio ni 1000 glasova jel te stid izjaviti nesto tako
Aaaaaaaaaa kolki tekst? Nema veze . Nikšiću duvaj ga Komšiču!😂😂😂😂😂
Prvo,ovo je zaista tesko za procitat,siroko bato i dugo...zasto se pridaje paznja izbornom gubitniku...pa opcinski vjjecnik u Grahovu dobije vise glasova...zasto nema nekog iz pobjednicke stranke...?Podsjetit cu da je to SDA...!!!
Ma najbolje je da vas Schmidt direktno ucrta u Ustav, upise da osmorka mora biti vlast pa onda ne morate ni izlaziti na izbore
jedite go*na, svi ste vi isti
SDFA na aparatima.
Možeš li ti išta reći a da ne spomeneš SDA, vjerovatno ti i na san dolaze koliko si opterećen tom strankom
Ovaj kao da je zaluto.
Volja naroda je pokazala sta misli o tebi
Jel iko procitao text
Nisam ni pročitao intervju sa Nikšićem, a znam "šta je pjesnik htio - a nije uspio - da kaže". A ja kažem: sve dok se naši političari (skoro bez izuzetka) bore za fotelje i lični status (čitaj: korist) nema nam sreće. Da li je iko od raje (a o običnoj raji je riječ) shvatio na čemu se baziram neprincipijelna koalicija "HDZ - SNSD - OSMORKA". Oni prije njih, da se razumijemo, bili još gori.