Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšić ko titin sindikalac, sa onim klasičnim radnici žive teško...ovaj lik definitivno nije za politiku. Kad na njegovom mjestu bude Denis Bećirević- Rumeni, možda nešto i bude o SDP-a.
Šupljatoru, bježi na smetljište historije i ne vraćaj se. Ponesi i koju dvolitru sa sobom i farbaj svoje nebo u crveno. Nas si dovoljno farbao godinama!
Isti Galijasevic..dodikov placenik..eheheh
Vidi njega ko truhla kuja ..... Bas funjara kao i svi ostali ... Naravno FUUUUUUUUUJ ☝️☝
Sve ista [email protected] ni vi niste bili bolji od trenutnih kleptomana!
Ti si davno izdao i prodao radnicku klasu.
Kod T I T E to se znalo odmah sta pripada radniku i borcu a sta pripada lopovima i agresorima. T I T I N A ozna nije hapsila svoje patriote vec su uzivali sva moguca prava.Radnici su imali odmaralista na moru a sad ga ne mogu priustiti ni u obliznjem parku
a borba za akcize je bila kratka i efikasna
Nilski konj zvani Nermin Nikšić
Podržavao bi SDP kad bi u njemu bilo proporcijalno sličan broj bošnjaka, srba i hrvata u odnosu na brojnost naroda.
Počeo je da Titi
Dzukela.
Svi ste vi ista go.na, neki manja, a neki veća.
SDA ofanziva boooootooooooova. Jen, dva, tri...
I nepotreban kad radnika nestane. A u Sarajevu je nestalo. NEma fabrika nema radnika. Ako su ti radnice koje pružaju seksulane usluge RADNICE eto ti ih !