Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno je bolje da šute ovi iz SDA, i zaposle nekog kvalitetnog za PR
@gooUser225883 nije Bakir zrtva zbog nekog herojskog otpora, mani se mitologije. Zrtva je sto je papucar i zeni je prepustio da mu sve porusi zbog svojih sitnih hirova. Dok od druge dvojice zene ni ne vidis, njemu se zena progurala cak i ispred njega.
Stranka koja ponižava državu na svakom koraku da krenemo od banalnih stvari poput sporta i zakona po kojem država finansira boćarski klub mjesne zajednice iz pripi.dine IZMIŠLJENI planinarski klub sa igmana i dom kulture iz živinica dok za to vrijeme košarkaši,Lana Pudar i druge reprezentativne selekcije moraju moliti za marku da se pripreme za predstavljanje države.BILO KO KO PODRŽAVA OVAKVO STANJE NE MOŽE BITI DRŽAVOTVORNA STRANKA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na čemu si ti jarane?
TROJKU PROZIVAJU ZA IZDAJU, A GLEDAJ STO SE SDA SAD UVLACI U PAKKAS COVICU I HDZ, JADNO ALLAHA MI
Vidi kako ga nostalgija vuce sjeca se SDA mafijas kako su sa HDZ 25 godina zajedno hapali po principu ti svoje ovce mi svoje...
O m.jku ti tvoju
Tandara-Mandara
Koje pušenje ostaje još da poturiš guz da se kako vratiš na vlast.
Mandara, pa oni imaju više prava nego u Hrvatskoj.Pitas li se za prava onih koji nisu konstutivni,i kako oni govore legitimni.Obespravljeni su gore nego iko na planeti.
... diler iz Kaknja
Mandra je u pravu. Kad je Čović nešto rekao protiv BiH? Čović samo inzistira na poštovanju daytonskog sporazuma i da se Hrvate ne preglasava. Čović želi biti dio političkog BiH vrha, a Bošnjaci mu to glasovanjem za Komšića ne dozvoljavaju i tu nastaje problem. Bez obzira na preglasavanje, Čović redovito uvijek čestita Bošnjacima vjerske praznike i sjeti se Srebrenice te time iskazuje poštovanje prema Bošnjacima.
Opali klizeći Mandra....
hoće li sad i nermina proglasiti izdajnikom u centrali sda,a kojekakvi mulajusići to podjele po društvenim mrežama
Šta li se desilo šta misliš? Ne može se u BiH kreirati politika gdje neuvažabaš drugoh i drugačijeg , kojem je to pravo zagarantovano u Dejtonu...eto to se desilo.
e baš su drugačiji... idu na neustavni dan...
NABIIJEM SVE NACIONALNE STRANKE...
Ne znam sta ko ima da stiti Bosnjake najbrojniji I najjaci narod u BiH . Dok god ovi glume nekakvu manjinu u svojoj drzavi I dogovaraju ustupke slabijima i to gubitnicima nema tu posla . Ko je potpisao Dejton I ko ga brani vise nego Srbija I Hrvatska koje su dobile mnogo više nego su mogle da sanjaju njima
Baš je SDA razvijo ovu drzavu,mito,korupcija,….Nigdje posla,ako ga ima,plata kao penzija,nemojte vise ,molim vas kao Boga🙏
Vodite ga na snimanje glave, nije dobar rahmeta mi nenina
Nermine, ti si cist dokaz da je SDA servisna stranka HDZ-a koja za sitne protuusluge Covicu i UZP-ovim kriminalcima dobar dio Bosne isporucuje na tanjiru. Hrvati su bosanski narod a ne Covicev i UZP-ov.