Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja koliko sam mogao procitati uzimali su nam pare za nesto 3 godine i nista nisu napravili.neka me neko ispravi ako grijesim.
grijesis nije 3 vec 23. od kada je SDA na vlasti tj. od rata pa do sada , sve su nam uzeli za racun par porodica cosa nostre
@Tume nije to par porodica, to je sada čitava elita koja drzi sve nivoe vlasti od mjesne zajednice do presjednistva..oni su gospodari zapošljavanja, i samo ko je u njihovim redoima ima se nečemu nadati. kad saberes njihove članove , one koji se moraju učlaniti da dobiju posao, od onih sto su im dali razne nelegalne beneficije i naivne koji jos misle da ovi na vlasti cuvaju svoj narod dobijes racunicu da ce pobijediti na izborima.
Pare za Srebrenicu, pare za poplavljena podrucja, pare za naftne rezerve, pare od cestarina, pare od MMF-a... SDA BAGRO, GDJE SU PARE???
Paraa nemaaaa.. morebit bidneee
I sto se ovaj novac isto nije iskoristio za izgradnju autocesti? Ovo mi je 6-ti komentar na vijest gdje minimalno 5,10 miliona nije utroseno i stoji,bukvalno stoji.Kad bi se skupile te pare samo sa ovih vijesti gdje ste pisali da stoje pare do daljneg-nista vise ne bi trebalo.Jok,uzmi ti novi kredit...
Nista mi drugo ne prepstaje da parkiram golfa,jer ovako ako nastavi necu ni moci nasut goriva do trgovine, a registracija na rate.Ne moze se vise ovako,ovu stoku treba sve u zatvor mamu im jebem,narod je gladan....😕😕
monty python ne bi mogao smisliti kako mute ovi ljudi. pretpostavljam da plata gospodina koji zadnje tri godine gleda gdje ce sta ukrasti nije ispod 10000km.
Koji je kurs danas za: Daj sta das Dze ba zapelo Koga ti foliras ???
Trbuh pun, a oči gladne. Njih ni svjetska banka ne može zadovoljiti. Oni su rupa bez dna.Oni su bolest na koju nikakav antibiotik ne djeluje. Stoka nema stida. Na stoku samo batina djeluje.
pored toga , nemate ni pameti a ni obraza . j***li vas oni sto vas izabrase i dovesose tu gdje jeste
Ako nema naftnih rezervi, gdje su onda milionski iznosi novca???
Ispadne ovom jednom aktovka.. i sve se raspe
koji je ovo kreten
Samo za analize treba im 3 godine i par miliona. Toliko nekosta ni na zapadu a i netraje toliko.
SDA TREBA RAZAPETI NA IDUĆIM IZBORIMA!!!
Ma polako samo, nek su vama plate redovne a za ostalo nije problem
Zar je neko i mislio da ce taj novac biti utrosen za sta je i namjenjen?? Kao i uvijek u ovoj drzavi, pare drzava uzima i gubi im se trag. Tako bi oni i sa parama od akciza. Tako su uradili i sa parama koje su bile namjenjene za poplavljena podrucja prije par godina. A niko da upita Baketa GDJE SU PARE????
jos jedan primjer (ne)RADA nasih lidera sa vecinskim dijelom SDA-(OVACA)
Nemam para pa nemam ni živaca,nemam ni sa kim da pričam jer sve je puno ovaca!