Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Da se mosnje ne svadjaju. Evo vam rezultata. Dodik , Fahro i Covic su presjednici.
turimo ti mami do mosnji 😉
Niste se sjetili spomenuti da je Predsjednik jednog biračkog odbora u Bugojnu bivši pripadnik ABiH koji je pravomocno presuđen za ratni zločin nad Hrvatima. Baš me zanima kako bi ste se ponašali da je obrnuto.
Mislim da niko nije ni očekivao regularnost izbora. vec samo neregularnost.
SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST I FAHRUDIN RADONČIĆ
Izadjite i glasajte. Imate jos vremena. Glasajte za bolju buducnost, Fahrudina Radoncica i SBB. 🍀
SDA i Habibi!!
Javlja mi jaran iz Bugojna da je neki HDZovac poceo tuci glasace jer su za Komsica glasali. Kaznu da je i prijetio pistoljem
Ja sam cuo da je ispalio zolju
@jesamjasam je je kaze muslimanac osobno
SEBIJA SEBIJA SEBIJA SEBIJA SEBIJA