Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vozilom-krenuo-kroz-demonstrante-u-mostaru-gradjani-sprijecili-veci-obracun/210125059 lik sa slike je unuk ovog kojeg mlate hrabri medicinski djelatnici. zamisli koliko je dedi godina a hrabri konjicani se zalijecu da ga izudaraju.
@UskopljeHB1 Haj ne rise Srbo pokatoliceni, pogledaj snimku, prebio bi ga cupo kao sto je Armija BiH razvalila HVO.
Ljudi, glasači, od vas prave ovce. Kako moze min. Plata biti 417,oo KM?! Zasto ste glasali za bilo koga dok se ovo ne promjeni. Min. plata treba da bude 900 KM. Ali vi i dalje šutite i trpite.
Dosli sinovi od kedija.
uhapsili su mu unuka
maaaaaaaaaajkeeeee ti, cuj korona, ta ce korona, ajmo na fuka i malu kolu
Ruke im se pozlatile. Ova bagra nista i ne radi a traze pare, a pred privatnim klinikama guzve nemas gdje sjesti. Ljekari su najveci olos ovog drustva. Bolje afrikance da dovedemo da nas lijece.
Zamisli kad zdravstveni radnici strajkuju gladzu kakva nam je drzava
A jojjj znači pickice se usudile buniti opaaa napreduje se
Pa glasali ste za iste.. Tražili ste eto vam
Opet ovaj tuče narod iz GSS -a ili sam pogrešno vidio.
Čekaj sad,nije mi jasno ko je to štrajkao,istok ili zapad?
HDZ.HDZ.HDZ.HDZ.... Nece vama moj doktore nikad biti bolje dok vam ovi vladaju...
Molim vas objasnite mi sta znaci rijec "vinovnik" ????
@Gig4nt Valjda znači isto kao i onaj koji daje saučešća -saućesnik!
Najveći neradnici u bolnici su predstavnici sindikata, svi rade privatno i na poslu ne provedu ni 2 sata, i kao strajkaju. sve ih ispitat i tko radi privatno otkaz iste sekunde, a tko radi i zaradi njega nagraditi!
jbg kad su cobani u medicini, cast izuzetcima pola ih nema veze sa strukom dosli preko veze na pozicije zasluzeno sigurno nije.Treba to rastjerat sve zdrvastva odavno nema.Kako su skontali ako koga ubijes pogresnim lijekovima,diagnozkm itd ne odgovaras za to niti se porodica ima kome zalit.Ma boli ih ona stvar
I neka ga je otresao nadam se da je dobro jer je zaslužio da ga dobro ostema
Kao prvo sami ovi protesti su nezakoniti i sve i jedan treba biti sankcionisan jer je zabrana okupljanja više od 30 osoba. A ono jos divlja i tuče ljude
Oni i prosvjeta protestuju barem jednom godisnje. A na telefon ih ne mozes dobit, javit se nece. Sta vise hoce koji k
Bagra
Eno opet onog kosatog 🤣