Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...haha cijela bosna ostala bez antitetanus seruma...i kao to nije necija direktiva...nista nije slucajno kod nas!
radi ovakvih tekstova ja se napatim dok nabavim faking analgin.
a šta je tu čudno?? postoji auto-mafija, postoji narko-mafija, sušić nam pokazuje da postoji i nepotistička mafija... logično je da ima i farmako-mafija.
Heblo vas, ko bez toga ne moze prciti taj ima negdje neki problem u glavi il je veteran neki.
Moze ba u jungli sve proci. Hajde sta se bunite.
Šta kod nas nije sumnjivog kvaliteta. Od supe pa nadalje. Daju nam posebnu vrstu robe iz svake kategorije. Samo pakovanje isto.
www.filmovita.com.Uzivajte u najboljim filmovima, pobjegnite iz Bh sivila, barem na kratko.
Ma jebeš i Viagru i Kamagru, koji če mi ***??? Kad se ja najdem i naspavam ko čovjek u čistoj posteljini još legnem fin i okupan, e joj kad se probudim, draga donese kahvicu i cigare, pitajte je dali treba neka farmaka? Bosanska Viagra = Kahvica+Ratluk+Cigara i ŽEGAJ hehehehehe
Farmacija je NAJUNOSNIJI pos'o. Gotovo svaki DOKTOR i APOTEKAR ti PREPORUČUJE one lijekove od kojih ima PROCENAT.
To je jedini recept koji bi sestra mogla dati, papiric sa imenom lijeka i bez pecata taj vrijedi ! RP / koliko puta hoces x 1
mars u picku materinu
PA ETO ZASTO SU NASI GRADJANI USPAVANI I PLACU NA ULICI KADA PLATE KASNE UMJESTO DA SE BORE PROTIV LOPOVLUKA..
Odličan tekst.