Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko dolazi iz drzve koja je trdicionalno neprijatelj srpskom narodu . Sa te tacke gledista trebalo bi preispitati da li je VP OHR , u sukobu interesa..
TAKO je predsednice; stiti ,SEBE,SVOJ NAROD I svoju drzavu \"REPUBLIKU SRPSKU ,ma sta lajici o tebi pisali,mislili i govorili ,samo svoje zamisli,izreke i tvrdnje [obavezno] pretvaraj u djela, kako nebih ostale samo lazi na papiru,posto to nikome,pa ni samom tebi,niukom slucaju nebih,odgovarale ni koriatile.Sretno \"REPUBLICI SRPSKOJ\" i njenoj vodecoj ,ekipi\'!!!!
Čim se bilo šta pokrene u vezi sa velikosrpskim i secesionističkim idejama MILORADA DODIKA (koje je on \"progurao\" u entitetu), on se odmah SAKRIVA IZA NARODA, PARLAMENTA itd. Visoki predstavnik mora jednostavno da sam PONIŠTI njihove odluke, ako oni to neće. A što se tiče \"pristojnosti\", DODIK NE ZNA ŠTA TA RIJEČ UOPĆE ZNAČI. On je u svakom svom obraćanju vulgaran i nepristojan.
Ovaj ko biva kulturan i pristojan hajvan.
Čuj papka,pa zar on da priča o pristojnosti!!!
@nocna mora Hehe.....Tako govori svaki normalan srbin;-)
Srpski narode,sve cinite samo nemojte ratovati nakon svakog rata drzava nam manja.
Ti ces da pricas papak jedan o pristojnpsti.Je li to ono kad se pojavis na tv i kazes,,ebem vam mladu nedjelju,deder vamo,,
OJ \"srbi\"...sa vama ne treba diskutovati...vama treba samo jedna atomska i sav Balkan miran! heheh
hahahahahaha, e čuj traktoriste, sad on kao zna šta je pristojnost. na pijacu se vrati i paprike prodaji. i no sikiriki. pomagaće ti na pijaci lepi hare, tihi, čova, brane, bićakćić i ostali. ubrzo će to biti.
Sta misli glavonja sa slike i da ode OHR.
Je*i ti svoju mamu poturicku/posrbljenu u pi*ku brabonjavu! Mozda smo mi \"periguzi\", a vi ste brabonjavi, majku vam vasu sr**ku smrdljivu! I tko je to tko zeli sa vama??? Nitko! Mi necemo sa vama...mars stoko geno*idna, zlo*inacka u 3pm!
jebi svoju majmune lojavi poturceni... ne znate periguzi nista osim psovki i uvreda... pas vam mater primitivnu i onom ko svama hoce da zivi...
@dk ...a ti qurvo cet**cka, seri i siri \"srpstvo\" iz Danske....hehehe, je*o ti Dodik mater zlocina*ku!:-)
Nemam ja sto da \"slusam rtrs\"...ja slusam \"BN\" (isto sranje).....i to mi je dovoljno da vidim da \"srbi\" pocunju da se kake u gacama....hiiihi