U krupnom kadru
0
Nepoznato lice Sarajeva
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druga fotka. sta je tu unikatno i staro. kamene ulice na bascarsiji. uradjeno pred olimpijadu. pogledajte valter brani sarajevo. u to doba bio asfalt.
Turci = kur ci a austrijanci = gospoda ! kud nisu duze ostali a ne sve ko ova gamad tur ska usrala grad max. kako je ovo mogao biti lijep grad da su jos ostali austrijanci :) a ostalima koji ne misle isto se nayebem mame :)
Istina, ali isto je i sa Turcima, i oni su čak bili i još gori..
Gdje je slika oka koji se nalazi na vratima iza pravoslavne crkve kod parka Svjetlost?
mogli ste i navesti ispod fotke na kom je mjestu i navesti kratke podatke
Ej ljudi, da nije bilo Austro-Ugarske Bosna bi izasla iz sredjneg vijeka ko i makedonija, il albanija... Tu nema rasprave. Ona joj je na kraju krajeva dala i ono \"europsko\". da ne govorim o sredjivanju administracije, prometnica, zemljišnjh knjga, industrijalizaciji itd... Jesu bili okupatori, ali bilo je daleko više pozitivnih posljedica.
evo ispravili su gresku :D sad pise ovo: Sarajevo-x.com Forum je trenutno nedostupan, molimo navratite kasnije. Hvala na strpljenju. haha, a nidje veze sto si to rekao, pa cistili ili ne cistili, forum neradi :D
e cu ovoga krelca, hvala austriji na civilizaciji tz tz tz Kojoj? sto su ti slali pretke da ratuju za njih? Sto su te porobili i radili sta su htjeli po tvojoj zemlji? je li im za to hvala? Sve sto su radili, radili su radi sebe a ne radi naroda koji tu zivi jer je taj narod bio porobljen i oni su racunali da ce tu ostati vjecno. Tramvaj su testirali prvo u Sarajevu po principu ako ko i pogine nikom nista, bolje u nekom Sarajevu nego Becu. Sta vam je ljudi, kakva austrija kakva europa, sve zlikovac do zlikovca. Wake up!!!
Radi forum, samo trenutno ciste i uklanjaju korisnike koji nisu dugo bili na serveru i koji nisu postovali pravila foruma.Dakle ukoliko ti pise da se forum trenutno radi onda si izbrisan iz baze i neces se moci registrovati opet
Ja bih više volio da Zmaj od multi-kulti Bosne nije bio zavaljen!
Hvala Austriji na civilizaciji! Da su se lokalni pitali, sve bi bilo ko bascarsija...
Gdje su odneseni grbovi provincija Austro-ugarske iz šalter sale Glavne pošte? Među njima i bosanski grb?
:D That is my Sarajevo
kad ce taj vise forum da proradi :D proslo vise od par minuta...