Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima VENTILATORA , 🗣
ja korsitim antiepileptike i jednom sam dosao u nezgodnu situaciju zbog nestašice na tržištu tako da sada uvijek imam bar za 2 mjeseca rezerve.
Nema Sebije ulazns viza kvaka i ladica !!!!!.
Nestasicu je vrlo lako sprijeciti svi na ulice i rastjerati bagru koja sjefi u foteljama i krade nema drugog nacina
Samo agencija za lekove Republike Srpske
Kad aristokratija svjetska odluči da stvori nestašicu, ona će da se desi sa i bez rezervi. Evo vam trenutno jedan najbolji primjer iz Evrope kako se uništava poljoprivredna proizvodnja. Dzaba traktor, dzaba 100 dunuma zemlje kad ljudi kažu da se smije jedna vrsta sjemena koristiti ili usljed globalnog zagrijavanja nema više paliti traktor. Svijetu se upravo sprema takva jedna.
Pitajte Bakira !!!!
U BiH nema nikakvih rezervi pa ni lijekova