Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad heroj, slavi Drina hrabre Goraždane
Srpska vojska nije uspjela "pošteno" zauzeti ni jedan grad koji je Armija RBiH branila, sve što su uzeli je bilo prije njenog nastanka.
Zato se seljancice zaposlile po opstini pa se takmice u glumljenju nivoa .. A sve sa selendri sjargalo ..
Još 100 godina da su napadali, ne bi ga osvojili. Tvrđava bosanska.
Tih dana nisam ocekivao da ce Gorazde opstati, jos uvijek mi nije jasno kako su se oduprli. Skinuti kapu kada se ulazi u taj grad- heroj... Treba uvrstiti jednodnevne posjete skola Gorazdu, Mostaru, Tesnju, Bihacu, Brcko... u obrazovni program, zaista ima sta da se vidi, kaze i pokaze u ovoj herojskoj BiH!
Treba još koja vest o ratu od pre 30g. Malo je ovo.
Gdje god se metak opalio prema č...,oni su stali, ubijali su tamo gdje borbi uopšte nije ni bilo .Da su bili humani i da nisu ubijali svezane i zarobljene ljudi širom istočne Bosne ,danas bi mi u Potocarima izgradili spomenik humanoj Srpskoj vojsci ovako su nabili zlocinacko zvono na desetine budućih pokoljenja koja će se u buduće rađati
Bili pred padom dok nije došo egipatski general Ebu Ejmen.Konsolidovo im odbranu i uvezo linije.Zatim došo u Sarajevo.Skeniro situaciju za nekoliko dana.Otkrio kriminal koji su radili Alijini banditi u talu sa Umproforom i Chetnicima.O prometu droge kroz linije,švercu,trgovini naftom i oružjem ,o tome kako su Alijini razbojnici guzili žene izbjeglice iz Podrinja za par kila brašna.Jebbem mu kosti na Kovačima.
Ti lažeš, sve što si napisao je izmišljotina!!!!
Jes mater ti jebbem .Meni pričaj šta je laž.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo hrabri Gorazdanci!
Gdje god je bila organizirana odbrana nije bilo zlocina, silovanja, logora.... gdje god su mogli radili su zlocine zato uvjek treba biti spreman i jak, jakog i spremnog niko ne napada, to je jedina garancija za mir - biti spreman na sve, biti svjestan svega ali zivjeti normalno jer zivot ide dalje, voli i brani svoje a postuj tudje.
99 ostalog podrinja je okupirano nije gorazde jedini grad na drini