Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusacu nagovoriti suprugu da se i mi odselimo na neku planinu. Zivo me zanima hoce li pozvati hitnu da me voze u ludnicu;))) Inace, odusevljen sam zivotom ovih ljudi i moram priznati da im zavidim. Doduse, ne zavidim im toliko na nacinu zivota koliko na tome sto su pronasli mir i sebe i uopce smisao svog postojanja.
Što čekaju u ministarstvima privrede sa poticajima, jel da samostalne poljoprivrednike nazivamo u poljoprivrednoj BiH Robinzonima, ma fuj... Afidersum.
Ma i aj bi sve nekako ali kako cu bez struje i Klixa.
Slika broj 4 ima milion riječi. Extra fotografija. Mogla bi se takmičiti za fotografiju National Geographic. Npr. što je ova slika kvalitetnija a takmiči se ove godine: https://novi.ba/clanak/68580/fascinatno-pogledajte-najbolje-fotografije-sa-national-geographic-takmicenja?page=9
Sadi duvan??? Odmah mu poslati insepkciju i poresku upravu. To je najmanje 10 godina zatvora, on uništava duvansku industriju Bosne i Hercegovine.
ne znam jel se za'eba'es, ali ako ne onda vjerovatno ne znas da je nezakonito uzgajati i prodavati. On nije prodavao :)
@c8politan Znam da je ilegalno raditi ono na čemu te država može više zajebati.
bas je lijepa priroda