Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ih nisu spalili na lomaci kao vještice.
Pa ovo postoji vec 20 godina, joj jesmo komplet zaostali....nije za nas ipak Europa!!!!
golmane to su ti osim i beslija kupili od tice bicikla
Dino Hamzic! Ma kaki madjari,ovo sa slikali navijaci mog torpeda u Sokolovic koloniji,da u dalekom Azerbejdzanu mogu pokazat kako smo napredni!
Pozivam ove madjare da dodju u moj lanac hotela na ilidzi!Priredicu im novinsku seansu,a vreloj madrarici igranku!A ostavice i bacikla kod mene,da im pricuvam,dok se vrnu s mora!Necu ih prodat,nece ih cigani ukrast,ljekovite mi zeljeznice!
Jarane Tijicu,ka ces ti privuc vake bjelosvjetske turiste u tvoju damairiju,il makar u Sanac jal Prud?!Dopustam svim posjetiocima boljeg dijela bih,da za simbolicnu naknadu obidu vocnjake moga sina,zasad mogu vidjet maketu!Ij sta ce turista sletit na letalische prdiMaovljani,ne mere se izbrojat!
Ja sam modričanin koji se povucao po svijetu zbog dobro poznatih okolnosti i imao sam priliku vidjeti ovakve pa i mnogo čudnije stvari, stvari kojima bi se začudili svi ovi koji su se upisali ovdje iznad ali to nije razlog da ih smatram papcima jer sebe eto smatraju nešto boljim od građana Modriče (istina naselilo se ovdje svakakve mrake od Vozuće, Zavidovića, Ilidže, Jajca, Vukovara, Knina i ostalih brgula) koji do sad možda nisu imali priliku da vide ovakav \"bicikl\". Prije bi se moglo reći da je selja.k onaj ko je izvještavao za SRNU pa mu to bilo čudno kao da je vidio marsovce jer i u MD se novopeceni tajkuni takmice ko ce imati nesto vise od ostalih... O dotičnom novinaru možete slučati zayebancije na jutjubu kucanjem \"radio sajgon\" :) i FYI, u MD je donedavno jedan ministar iz rs koristio za svoje lične potrebe gore spomenuti elekro \"bicikl\" koji se u Sarajevu koristi isključivo za reklamne svrhe na glavnoj džadi ;)
Mora da ih je dodik doveo da promovisu rs Ljepo od njega da se nesto dogadza
Madjari su kao pripadnici UNPROFOR-a odložili poveliku količinu ra*dio-ak*tivnog ma*te*ri*jala u blizini Modriče.
zašto su ovo \"neobični bicikli\"? zato što ih dosad nije vidio nijedan stanovnik modriče, a bogami ni šire nam domovine. uvijek je \"neobično\" nešto za što dosad nismo znali, i umjesto da sebe smatramo papcima, neinformiranim, neobrazovanim i nenačitanim, onda su nam drugi \"neobični\" - sjećam se da je jedan englez prije dvadesetak godina tako napisao za sahat-kulu kod begove džamije da \"otkucava svoje neobične sate\" - očito nije putovao po islamskom svijetu, pa mu je to ispalo neobično. kad sudimo o stvarima kod drugih, prije svega ustvari dajemo informacije o sebi - o tome ko smo i kakvi smo, šza nas zanima, koliko znamo a gdje smo šuplji...
smiju li vidjet harley davidson...
nismo mi lijeni ko europa mi vozimo biciklo kako se vozi a ne ko ovi
JOJ VIDI IH NA OVOJ SLICI KO KAKVI I.D-I,O.T-I BOG DAO BICIKLO KO BICIKLO ONI SE NATAKARILI NA NEDAJTI BOZE CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
madjar ko lola nakrivio kacigu ko sesir u svom selu..
Ovdje se očito radi o dvojici pedera!
Jes vam vijest u p.m., kod mene u mahali djeca vozaju ove bicikle godinama...
evo je raja http://www.youtube.com/watch?v=M119LVytTZc