Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko vam placa da ga reklamirate svake sedmice ?
Pazi se. Tuzit ce te za klevete.
joj Mjesecara samo lovu zgrce, vidio od Kiketa hljeba nema
žalosno ali istinito muškarci gledaju samo koja žena ima para , da li je posao stalan ili nije... FUJ! odmah vas pitaju imate li kakvih para na računu, da li je stan u kome živite na vama a nije još vam platio ni kaficu-crnicu... Bijedno do bola
pa razvode se jer ni ne idu iz pravih razloga u brak, mnogima se zalomi dijete bilo u vezi u kojoj su samo onako iz navike, ili iz veze za jednu noć, prijateljstva s povlasticama i ostalih modernih pomodnih odnosa danas,kako će tu biti sreće? kako, jadna ta djeca! Ona ulaze u brak iako nisu preboljeli stare ljubavi, iz inata, iz osvete, iz straha od samoće, zato da imaju bilo koga, uglavnom onih koji ulaze u brak iz ljubavi ostaje jako malo i naravno da će biri razvoda tako da mozak treba uključiti prije braka!
Ubijedjena sam da su ove sapunice, kojim nas truju vec gotov dva desetljeca, doprinijele povecanju stope razvoda. Mnoge moje vrsnjakinje zive u oblacima, misle da ce dobivati dorucak u krevet, da ce im se serenada pjevati pod prozorima svaki dan, da ce imati vozni park pred kucom, sluskinju itd. itd. Zene prizemljite se, a muskarci odreknite se malo tog balkanizma.
Ova ti je zlatna. Danas svako očekuje brda i dolove od partnera. Naši stari su počinjali od šupe sa krevetom i kuhalom i šta im fali? Guz...ice se raširile, apetiti porasli a ako još na to dodamo ovu nebrigu države za porodicu i natalitet teško se može vidjeti zajednička budućnost nekog mladog para. Kako je ovaj nesretni rat završio nisam niti u jednoj kampanji neke stranke vidio da je porodica u prvom planu.
Istako? Gramatika vam je uvijek bila jaca strana :D
iskorištavate pripravnice koje rade kod vas,znam ih nesmiju da se žale,budu par mjeseci i onda noga,koristite to pitajte svoje pomoćnice mladi gospodine,to je istina,budite makar malo časni
Lord of the rings...
Da ti Mehmedbašiću nisi malo preuveličao vezano za ovog tipa sa pijace? Prosto ne mogu da vjerujem da su te žene bile toliko glupe i da su nasjedale na njegove prevare. Svaka normalna osoba bi se zainteresovala za njegovu prošlost. Pominješ i intelektualke i sve ljepšu od ljepše? Djeluje mi kao bajka sa ružnim završetkom, bez onog kraja:"I tako, živjeli sretno do kraja života." Za šarlatane i nije brak. Šarlatani, odnosno ljudi koji život ne shvataju ozbiljno, ne treba ni da se vežu u bračnoj zajednici. Ne zbog njih, nego zbog njihovih potomaka koji će do kraja svog života ispaštati roditeljsku grešku.
Ma, kada nema djece to je sasvim druga priča.
@ADLER, a kako znaš da ih ne bi bilo? Ako neko želi brak, ali stvarno želi, onda radi sve (obostrano) da to bude za sav život. Sve ostalo je neozbiljno. Brak nikada ne smije da počne na klimavim nogama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uzmi papka u tramvaju, najveći hit ovog iskompleksiranog stihokepca
hehe klasika..."al ja ga/je volim"....španske serije
i ovo malo jada sto se vjenca to uradi zbog visoke trudnoce
nekad hocu valjda, za tebe necu sigurno nikad
ne fantaziraj, nije zdravo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Omar,stari BH odvjetnik sve slucajeve dobio po sluzbenoj duznosti,CBS iduce godine pocinje snimati seriju o njemu pod radnim naslovom Omar Ally McBeal
PADA S NEBA....BOSNA JE TO....svi smo na travama samo nam niko ne prizna.....znamo a ne znamo...fujjjj..
Ja sto seZvekan naklepo para....auuuuuuuu.....dobro kriminalcima a dobro i tuziocima......a sud nas svakako....pa to NIDJE NEMA...Bosna je to da prostis......fujjjjj...
Kad vide Kaplanov....auto,svaka bi posla za njega!
zamisli da ovako komentarise slucajeve,to mora da je protiv zakona
@mirela.muhiccc, a zašto bi bilo protiv Zakona? Nije otkriven identitet nijedne osobe. Znači da bi po tvom protiv Zakona bilo ako ljekar daje procentualne podatke o nekim bolestima?