Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se nekome nedopada dejton može se povući iz to sporazuma. Jer mjenjati se bez suglasnosti Srbije Hrvatske i predstavnika Bošnjaka nemože. Ali niko nema jaja da se povuče iz tog sporazuma. Može li neko zamisliti da Bakir izađe pred novinare i da izjavu da SDA napušta mirnovni sporazum i da ga više nepriznaju. Svi čekaju na taj korak ali nikako da ga naprave.
Vrhunski licemjer. Otac mu bio na svim mogucim funkcijama u SKJ i ostalim socijalistickim organizacijama, a on sad tvrdi da je Jugoslavija bila tamnica za hrvate u kojoj nisu mogli reci da su hrvati ili pjevati "Marjane, marjane". Kao on je to krisom pjeavao. A mi sto pamtimo da smo pjevali to naglas valjda u biti nismo smjeli??? Zar se moze vjerovati takvoj osobi odanoj svim rezimima, nesto ala Covic.
@Servus38 naravno da je istina. Eno danas se u nekom intervju vadio kako je i tada bilo sloboda, pa je njegov otac u vrijeme socijalizma uspio, pazi sad ovo "SVOJOM SPOSOBNOSCU" da postigne sve sto je postigao. Ma hajde. Jedan od stotina u kradezeu ciji su roditelji bili visoki funkcioneri u vrijeme Jugoslavije, a sad pricaju price i sad su velike Rvatine.
'... bilo kakav pokušaj njegove promjene neprihvatljiv je za Republiku Hrvatsku.' Neka to kaže i Draganu Čoviću, ali i Europskom Sudu za ljudska prava!
Dejtonski mirovni sporazum je izgleda važniji Srbiji i Hrvatskoj, a najmanje BiH. Valja sačuvati glasačko tijelo za "matične" zemlje. Hej, ono bi Evropi prijetilo, zamisli te drskosti!
EuropskaBosna,..R Hrvatska je osnivač i supotpisnica ovoga nedonoščeta zvanog BiH,pa po toj osnovi ima da se brine o kumčetu,kako je ,jed li šta,boli li glava,boli li guza,..i zato dok je Ustav BiH Dayton dotle R Hrvatska ima moralnu i svaku drugu obvezu i odgovornost pratiti i pomagati nedonoščetu dok ne stane na noge,..
BiH je odskocna mina odatle su poceli mnogi ratovi zato pamet u glavu.
Više Hrvata ima u Švicarskoj nego u BiH… zašto ne probate tamo da tražite nešto slično?
pa šta je krivo rekao,pa zar vi mislite da bi se RS odrekao autonomije dobivene u Daytonu bez oružja,pa vi živite u nekom svom parasvjetu,na to je aludirao najviše a i na tzv gradžansku i konstitutivnost naroda,kako danas Izvjestitelj EU za BiH reče,nezamisliva je BiH bez konstitutivnosti naroda,to je isto u Daytonu,znači čovjek vam govori što vi ne želite čuti a istina je,..pa to ponekada i boli,..
Covjek samo ponavlja americki stav, ne svoj. Sta vama iz SDA centrale nije jasno?? Ili hocete podjelu Bosne?
Kako svi spominju neke izmjene dejtona a u stvarnosti ne smiju da priđu tome jer je opasno po život...Samo trabunjaju...
Jos nam kazu pomagali u rati 😂😂😂😂a kopaju hinjaki iza ledza
A jesu se povampirili covjeceeeee, evociraju 90- te godine ponovo...
Ko o ceeemu,rvacka o Bosni i Hercegovini
Mrrrshhhh u skokovima. Kada udjemo u EU nema Dejtona..... A vi ste dusebriznici samo takvi, nemojte nas braniti svega vam 💘
Pa zato sto bi Bosna bila najjača država Balkana,zahvaljujući dejtonu ovako je iscjepkana na 3 nacionalnosti od koje 2 vuku na svoje"matične države" a Bošnjaci nemaju ni jednog političara da se bori za cjelovitu nam drzavu,zavadi i vladaj jebiga
Nestaće i NDH ver.2.
Pojedini Bošnjaci vrijeđaju Hrvate nazivajući ih ustašama. Otvoreno u javnosti bošnjački političari govore protiv Republike Hrvatske i njene brige za hrvatski narod u BiH. A njima niko ne kaže o njihovom podaničkom odnosu naspram Turske, o političarima koji često u Tursku. Ovdje su Turci ugnjetavali katolike i oni imaju otpor prema toj vladavini.