Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a svaka zajedno predstavlja, dodika, bakira i čovića:)
to je ustvari danasnji covjek,licemjer i poltron
neznam ocemu se radi,vidim daje ispisan cirilicom,jucesam dobio teglu meda farma srbac na cirilici,pola meda, pola secera,bacio sam.
heh, Milići su malo mijesto a imaju 100- tinjak statua, neobicno :D
Ne viiidiiim dobrooo....
TO je lik i djelo Rajka Dukića, samozvanog vodje intelektualca,humaniste,vrhunskog privrednika,vizionara... Sad je pokazao svoje pravo lice, a sa njim i njegovi zaslijepljeni sledbenici koji bespogovorno izvrsavaju njegovebolesne ideje. Neka mu je na čast. Rajko Dukić moralni šljam i ološ
Eto kako se poštuju ljudska prava u najprosperitetnijoj,najrazvijenijoj i sta sve jos ne, opštini Milići. Očekujemo od opštinskog rukovodstva kao i od svih vladinih i nevladinih,domaćih i stranih organizacija za zaštitu ljudskih prava da odnmah djeluju i uklone ovaj sramni umobolni spomenik. HITNO
Autor i idejni tvorac ove djavolje rabote, tj Milićanske Sodome i Gomore, je Rajko Dukić, umobolik iz Beograda, vječiti direktor Boksita , gospodar života i smrti u Milićima u prijeratnom,ratnom i poratnom periodu. Rajko Dukić je t6aj koji sebi daje ekskluzivno pravo da u svoje lične ratove uvlači sve gradjane Milića, koji se gnušaju ovog nedjela. Valjda će i njemu neko stati u kraj.
ŠTA REĆ\' KOJU POSLUKU PORATI ! ! !
Za svoju nesposobnost i neznanost je najblize okriviti druge. To je sigurno to? Da nije to umjetnik bih se potpiso. Al da zna da je \"znati nesto neznati isto znati\" potpiso bih se. Ajd\' umjetnice, nes stidi se, potpisi se! Nisi jedini koji nezna.
Josip Broz :(
...sa pet muskih likova,ispod kojih je napisano... manipulator, mizerija, bitanga, vandal...a peti??
Interesantno ,hmmm?!!!!
sta glumi taj autor koji qrc
to ce neko odvalit i prodat pod staro gvozdze
to su upravo ti koji vladaju danas u BiH manipulatori, bitange i vandali itd itd
a zasto ne i lagumdziju? on je zlatan je li?