Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene nebi ni cudilo da su golfom 2 prevozili kombi
National Geographic Bosnia Edition. Vidimo radjanje mladunceta Golfa 2 na kaldrmama Bosne i Hercegovine, spreman da zagadjuje okolinu i ugrozava saobracaj potplacenim tehnickim pregledom..
Pricajte sta hocete, valjalo je to utovarit. Zivo me interesuje koliko je ljudi ucestvovalo u tom "poduhvatu" i kako su to izveli
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uša mu Golf sazadi.
Zuhdija cigan iz kralupa otkup zeljeza
Stvarno ovo je senzacija. Cudite te ce ovom a sto zivite u septickoj jami to vam nije cudno.
Vjerovatno se zbog ovakvih inovativnih postupaka mještana Konjic tako i zove, ali ne mora značiti. Ima konja čak i na Borovoj glavi!
lupate sta nije po propisu da ga je isjekao i natovario bilo bi po propisu covjek vozi auto na otpad i to u teretnom kombiju lupetate najvece zlo ovog sistema i drzave su novinari i mediji najvise narod zavaljujete nadzhite tacku zakona da je ovo mimo zakona
i ovo je neka vijest sad?
Ja seljacina majko mila.Sta policija veli o ovom nacinu transporta i bezbjednosti ucesnika u saobracaju ili su nase ulice realiti sou?
Koliko znam teret ima pravo da ,,izviruje" izvan gabarita prevoznog sredstva, sad koliko zaboravio sam. Ne ugrožava nikog.
Prvo sto sam primjetio je kako su ga spanerom svezali za brave. Svaka cast!
Istrijebiti nas treba
Jadna ova nasa drzava
Sad treba prevrnuti kombi na desnu stranu da izađe 'legenda'
Nista to nije, sace ga iskipat, kljuc u bravu, kresne od prve nan par pokusaja i vozi brale jos 20 godina, samo redovno mijenjat one ubodne sarafe cime zavrcu karambolke da ne spadnu. Servis ne treba jer je svaki saraf zapeko, odvrnut nema sanse, samo otkinut. Sijalice se isto ne mijenjaju jer se i bez njih vidi isto kao sa njima. Jedino treba gledat da se vremenom ubqci bolji bass i zvucnici u gepek da drma...svabo je to care! Pozdrav sa sve sa cvajom!
Ovakve slike dolaze iz indije,bangladeša,tanzanije,kandahara a kad je evropa u pitanju samo iz BiH…
Sarajevo metropola
Pokupili zalutalog golfa da ga udome, da baulja ulicama.
Bitno je daje on vrata zavezao, to sta se vozi nije bitno nikome?