Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan žalosti nije nikad bila nepoznanica, veća je nepoznanica što se ne mogu usvojiti izvještaji ZZO KS koje je podbacilo u svim segmentima rada, pa kao tako neuspješnomne može se prihvatiti niti financijski izvještaj, koji uopće nije okrenut bolesnicima i pacijentima sarajevskih bolnica i domova zdravlja, te esencijalnom listom lijekova koja je teška sramota za one koji iz rada plaćaju puni iznos osiguranja ili su to činili, a danas kupuju gotovo sve lijekove koji su na recept.
I nemojte misliti da nećete odvesti Kataloniju u pakao, a katalonski narod možda i u nestanak. Jer katalonski narod ne može da se odbrani ukoliko bude rata. VIVA ESPAÑA.
Sve dok u ovoj zemlji ne bude jedan obavezujuci zakon za sve od ovog sto ti pricas nema nista isto kao i vodosnadbijevanje
I visegodisnja zatvorska kazna za negiranje genocida u Srebrenici, kao sto imaju cifuti za holokavst.
@DryFisting No za negiranje turskog genocida nad Jermenima, pontijskim Grcima i Asircima koliko godina ce se lezati? Principijalni ste zar ne?
@ACK Na zapadu kada kazu kriminalizovanje negiranje genocida oni podrazumevaju i genocide koji su se dogodili prije 1948. godine. Neke drzave svijeta su i usvojile deklaraciju o gore pomenutom genocidu. Dakle pitacu opet koliko godina?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo ih rusit'!
SDA i IZ balijce dernece na MOJ UMETE dok je dan zalosti.u Tuzli? licemjersko smece iz SDA
da li je dan zalosti u ks ako nema na pipi vode?