Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hotel sa 5 zvjezdica gasterbateri skontali bolje u sarajevu dzaba stan klopa tv pice i ice nego vani sve to debelo placati isvakako da su gore odvojeni od porodica koja usteda sve bi ja vama to fakturiso kada hocete u bosnu koja je sada dobra cim je interes u pitanju
Bravo za premijera Marija i Vladu Ks.Odličan potez👍
Najsmješnije je kad se studenti bune kako su -eto- oni istjerani (mada ne borave tu, pa čak iako borave). I još pridikuju kako ''ima dosta slobodnih hotela''. Da, baš bi država trebala privatnicima plaćati hotele da vas ne bihuzuri, koji plaćate stoju mjesečno. Uzas, na šta je ovo izašlo.
BRAVO NENADIĆU !!!!
Svaka čast premijeru i vladi KS
Podrška premijeru Nenadiću
Odličan potez!!
Podrska premijeru💪💪
Najbolja Vlada ikad!!!!
Odlično
👏👏👏👏
Niste vi nikakva vlada, nego saka bijednika !!!
Čak imate ako vam bude dosadno puno udžbenika medicine i ostalih lijepo poslaganig u ormarima i policama.
Obidjite i trezor. Nemojte Bakira drzati u nehumanim uslovima. Nek je coveku sve u redu bar dok je Sebija na poslu.
Jel to informacija iz prve ruke da mu je lose u trezoru. Bezbeli od matere ti.
Bravo. Svaka čast
Podrška Nenadiću
Bravo za premijera Nenadica