Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavlja se pitanje zašto komunalna preduzeća ne otpisuju dugove u onim postupcima u kojima je sud donio presude o obustavljanju postupka zbog nemogućnosti naplate, već i dalje to vuku u svojim bilansama, a znaju da nikad to ne mogu naplatiti i stvara se lažna slika o su mi duga.
sve sto dodje na sud a starije je od godinu dana ne morate plaćati, zakon o zastari
Drugim riječima, Nema kazne ako ne plaćate Toplane, Rad i Vodovod. Nit' ko tuži, nit' ko ganja. 20.000 ljudi niko ne može utužit'. To je fakta. Trećim riječima, Budale ste vi koji plaćate.
ti si budala, a ne mi koji placamo. neko ce platiti ili ti ilti djete! ko je drzavi ostao duzan?
upravo su saopštili da su oni koji su plaćali ispali budale
ČESTITAMO NA REKORDU!