Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mozete se otcijepit i da hocete :P
Papčino - niko vas ne ukida. Sami ćete se ukinuti - još par mjeseci i RS će morati da objelodani bankrot. A sve je to na štetu naroda, koga ste zajahali, poplašili i sada ga hebete da nemaju pojma ko sve i kako! Takvi kao ti će prvi platiti. Milokrada briga - obezbjedio se na tri četiri lokacije u svijetu, ima avion i kidnuće kako god. A ti papak nećeš stići ni do traktora! Nego jel oni avioni i helikopteri sada ostaju Željki?
Joj ko nama kroji sudbinu. Jrsmo dotakli dno. Pa ima li kraja..?
Ja ovo govorim godinama! Nemoguce je ukinuti RS,bezveze se lozite,bolje pravimo normalnu zemlju sa ovakvim sastavom!
🐷
Otcjepljenje nikad nije bila reakcija na ukidanje. Volio bih da mi navede jednu izjavu relevantnog probosanskog političara u zadnjih godinu dana gdje se spominje ukidanje malog entiteta. S druge strane, znamo kakve su izjave dolazile od tamo u tom periodu.
Kotorski zločinac i mediokritet ima nešto za kazati
Seljacino jedna ,necemo vas ukinuti jer to je nase ,samo cemo vas istjerati ekonomski ,cijene nekretnina su povoljnije u RS-u , tako da ces vidjeti malo po malo komsije ce ti biti muslimani , isto ti je s palama.
vrati krmetu glavu
Ko si ti? Politika mira haha.. otcjepite se danas ako mozete.. ko vas ebbee
pitanje kako da 40% stavovnistva vlada nad preostalih 60% odgovor razbij 60% posto na 20%+10%+30%
Zasto ga novinar nije pitao o SOS-u i njihovim ratnim divljanjima po Kotor Varosu?
ukunite RS i mirna Bosna
SDA, ali ne samo ona, odnjegovala je i odgojila generaciju mladih idiota prve klase. Tako bar izgleda ako je suditi po komentarima. Najtužnije od svega po Bošnjake je činjenica da bi se ti balavi udioti koji vrijedjaju i prijete, sakrili u mišiju rupu da se stvarno zakuha. Ili je balave idiote neko uvjerio da će NATO pakt ukinuti RS. A balavi idioti će na ekranima svojih mobiteka gledati traktorijadu pušeći nargilu i jedući kokice!
vi se ukidate sami