Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov prljavi igrac, ruska pantljicara
Ovaj ce i republiku sumsku da rastavi na dijelove
Koji apsurd Nevoli Bosnu,ne dozivljava je kao svoju domovinu,za njega mladic I karadzic nisu zlicinci vec heroji I kao takav bi u predjsjednistvo. I Onda ti kazu da Bosna nije funkcionalna... Pa ni covjekov organizam nije funkcionalan ako ima Tumor!
kandidovan samo da uzme glasove opoziciji, znaci bio i ostao Dodin
Hahaha, zar Pinokio?
Zar se nece kandidovat Stevandic, vozac crvenog kombija. Koji se po uzoru na druga Matu iz TELE ringa redovno farba .
Odvlacenje glasova za Dodika.
Pomislio sam da ga je opozicija kandidovala,ali znaju da bi tim potezom sami sebe sahranili.Bit ce tesko,ali veliki režimi padaju u oktobru.
Ako ima srednju regularnu bacicu se sa zgrade. Ne daj boze da nas ovaj predstavlja ni u Moldaviji.
hahahahhaahahhah
jos jedna seljacina bezobrazna.
Ovaj praznoglavac nije za predsjednika mjesne zajednice....hahah.... što ga je neko nafurao.
Fataj se svojih granapa i mani se ti politike.
Gad...
smrad koji ne priznaje Bosnu i ne dozivljava je kao svoju drzavu se kandiduje za predsjednistvo jedine nam Bosne prkosne i ponosne, e to je bas jedan metilj, parazit al drage bosanske pare...da nije smesno bilo bi zalosno
Ha, ha, ha, ha, ... Kandidat za sta? Clana predsjednistva? Odavno se ovako ne nasmija.
Neobrazovani zatucani pajac, koji ne zna posteno sastaviti dvije recenice upinjuci se svakodnevno da pokaze da je veci Srbin od svih, ustvari samo pokazuje da mu je nivo inteligencije daleko ispod prosjeka, a opce znanje nepostojece. Dakle, pajacu obrazuj se i upristoji pa onda komentarisi visoke teme
Sve intelektualci sa megatrenda
lakrdija
Dajte Borenovića čovjek o sebi pri sebi.
Koliko sam ja pratio njegove intervjue...CHETNICK par excellence!!! Dragi srbi ako zelite da napredujemo...trazite nekoga drugo. Trazite nekoga normalnog.