Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je samo strah pogledati mojim komsijama u oci jer sam ja obicna p.i.c.k.a.
E nek si to shavtio konačno, pa naravno da nema podjela, ima samo uvođenje konstitutivnosti naroda i promjene imena ENTITET - Srpsko-Bošnjačko-Hrvatski !
24 % u FBIH i 38% u RS-u = 60% sasvim dovoljno
Rabadzija prohlupo, pravac samarica....
jedini spas za bošnjake je korekcija naziva u onaj dugo-predugo zabranjivani - BOSANCI na taj način bi bilo svima kristalno jasno ko je odakle
Radmanovicu, nemoj h@ebavati! Poslije h(banj@ nema kajanja! Fino ste rekli i ti i Dodik da podrzavate treci entitet (ono sto ste presutili narodu je da taj treci MORA biti od teritorije i FBIH, ali bogami i RS ili ga ne moze biti!). Sta je sad, gdje je zapelo?
Ovaj na slici ko da je nesto masno talakno.
fakat ko ih vise uzima zaozbiljno i u ovaj dayton se kunu ko u bibliju
Sve je moguce,....nije bilo moguce i nezamisljivo je bilo da ce se dogoditi GENOCID, pa se dogodio i na tome uskrsla privremena zlocinacka tvorevina, moj radmane...
Nebojša Radmanović \"Nemoguća je nova teritorijalna podjela BiH\" -------------------------- VARAS SE NESO, MOGUCA JE ITEKAKO I BITI CE JE, PA MAKAR RATOM.
Ovaj klempo na slici je spreman za mentalnu bolnicu! Pa ceto glupi ne mozes se zivjeti u proslosti narednih sto godina, vodite srbe u propast, jad i bijeda, pa neces ti odlucivati kako ce praviti drzava tunjo!
Dok si ovo smislio na mom si visio!
Hej,mošnjaci,bolešnjaci,strpamo vam ga majci.Na 24% rezervata.
ej ljudi nemojte me uzimati za ozbiljno, meni je caca ovaj gore na slici , a i ja sam samo kon.jina zestoka, mora se , stas.
S trebevica vila klice, gde si Bosnjo nesretnice, sto te tako zahebase, pa ti frtalj Bosne dase, a Bosnjo joj odgovara, zdravo da si vilo stara, meni frtalj odgovara, da je vise ne znam sta bi, i frtalj mi Hrvat sabi , u tri grada,tri mahale, pa se opet na to zale.