Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima onaj kolaz, na tri slike, Dodic, Vucic i Tadic ljube ovim vampirima ruku a na cetvrtoj pop se klanja Titu. Niste ni njegovog govneta vrijedni
@gooUser1656663612 dok popovi i hodze vozaju najnovija auta i imaju kucurine/vikendice ti radi za 500KM i mastaj da odes na more jednom u zivotu. Uostalom boli me briga, vjeruj u sta hoces, bacaj pare na sta hoces, ali ako mislis da si dobra osoba sto to radis, dok ti komsija gladuje, NISI
Zar ima more na Palama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
IZ je država u državi. Obrću ogromne pare, van fiskalnog sistema. Nikada nijedan hodža nije izdao fiskalni račun za sunećenje ili dženazu. Nije čudo da su leglo kriminala.
Nisam ljubitelj IZ ali kad vec spominješ IZ spomeni i pravoslavnu i katoličku crkvu sumnjam da je stanje bolje.. Ps hodze ne rezu čune decenijama...
Država mora oporezivati i kockare i hodže (tu su negdje po mentalitetu) ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što to. isi pokrenuo na nivou drzave...ovako na 100 popova po jedan hodža i jedan parok😉
I zaradili su. Ne bi vi ni bili na vlasti da nije njih.
izbori bi trebali biti svake godine ,,da vidim sta bi sve obecali. jos samo da pocinu zene nuditi ,,,al jbg nisu nesto
A vidiiiiii maznu popu sat!
Nekad i ovaj covjek zna odabrati pravi potez...ti ljudi zavredjuju svako postovanje...
Ovako je on i vasiliju i pahomiju pa dobio po guzani.
Ljubim ruke, ljubim dupe... Svima usta puna boga, a sve blud i razvrat. Zatucane ovce koje ne misle svojom glavom. Vjerske objekte zaobilaziti u širokom luku, molite se kod kuće... sve on vidi..
Jel to iz filma? Ovaj lijevi ko Jackie Chan
Ma nek daje ako hoce . Daj i meni platu i doprinose ja cu kao bošnjak potpisat prvi za nezavisnu Republiku Srpsku.
Sviđalo se nekome ili ne, više poreskih obveznika koristi usluge vjerskih sluzbenika, nego pozorista, razlicitih festivala koji se finansiraju i sl., tako da je stvar jasna. Ako neko misli da bi stvar trebala biti obrnuta, treba dugorocno mijenjati situaciju.
Neka pushi narod nash.
Bolje da je penzionerima i radnicima digao plate. Al se glupira svaka mu cast.
Popovima ruke ljubiti je dno dna! Pa zašto? On je samo radnik nekog imaginarnog šefa. Da narod ne vjeruje u te bajke taj bi pop mozda bio ložač u željezari. Ni doktorima se ne ljube ruke a važni su za društvo,za raziku od ovih ubleha.
Pjevaj moj narode! Imate pobjednika Zvezde Granda pa se tamo okupljajte, a u oktobru ćete dobiti glogov kolac. Bagro i stoko!
Ide Mile,ide Mile preko koridora.