Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra prestanak padavina a kod mene pokazuju da sutra pada snijeg hashahsa
Pa nije ni bilo straha ranije, zato je bilo devastiranje.
"_Snijeg koji je napadao na planinama i mjestima sa višom nadmorskom visinom trebao bi se početi topiti već danas, a posebno s porastom temperatura u četvrtak. Količina padavina koje se očekuju danas (oko 20 litara po metru kvadratnom) te topljenje snijega ipak ne bi trebali dovesti do izlijevanja rijeka iz njihovih korita." Nada umire zadnja. A šta mislite kada se snijeg počne topiti, gdje će se voda odlijevati? Korita rijela nisu očišćena, kanali nisu očišćeni niti novi pravljeni i šta mislite gdje će voda sa brda? Kao da je one koji su zaduženi za brigu o civilima briga šta će sa civilima biti. Samo čekati i gledati u nebo i nadati se. Niko ne radi ništa!
mirno spavajte... poplava neće biti!
Ovako je i Alija govorio nema straha od rata !!!
Dobro jutro čitatelji portala Klix.ba. Jutros su naše kamere zabilježile jak zemljotres u blizini Bugojna. Naime, ostavili smo kameru na jednoj raskrsnici, kako bi naš novinar otišao po sendvič. U tom trenutku kamera se jako zatresla, što govori da je zemljotres bio jačine oko 3,7 stepeni po Rihterovoj skali. Garantujemo da nismo mi tresli kameru, jer je naš novinar Hajrudin Bjelogovac otišao na svoju jutarnju pauzu, a također imamo i izjavu od svjedoka: "Išao sam po novine na trafiku i vidio sam da se kamera trese. I ja sam se zatresao i tada sam shvatio da je zemljotres."- rekao je mještanin Bugojna. Materijalne štete nije bilo.
Ima li te na twitteru, samo me ovakve vijesti zanimaju !? Pozitiva i objektivnost....Pozdrav
...no comment!
kakva vlast, takav i naslov .... .... padel' ikad ikom na pamet da bi bilo normalnije kad bi pisalo : "obnovili (izgradili) smo nasipe, nema straha od polava"
Oni samo aminaju da ne bude padavina, sve pare vec preusmjerene na povecanje plata, juce clanak jedno 2 milioncica za povecanje plata ministricima i fabrici sto ide uz njih, savjetnici i savjetnici savjetnika...
e tako. Kako oni procijeniše da nema straha? Pa nema ga jasno, bit će kad se salije ovo sve u zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako Bog da al da Bog da...
Slika br. 5 idealno oslikava BIH.
Nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)