Špirić o slučaju Sadović
0
"Nema papira koji od mene zahtijeva reagovanje"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav papir bolan, pa ti nepismen.
Dace SDA papire i protiv Sadovica, kao sto je dala i papire da se osniva Republika srpska i da se Brcko daje RS-u itd. Imajte malo streljenja.
Sadović u usponu karijere :)))...hvala mnogo, odavno se nisam slađe nasmijao :). Na svakoj pauzi pogledam malo komentare i nikada me ne iznevjere...odlično štivo :). Ljudi pogledajte napolju sunca i djevojčica u kratkim haljinicama a vi se brinete o Sadoviću, Špiriću, nekim sukobima i glupostima...svijet i život su previše dobri da bi se potrošili na www forumima...
HEJ ŠPIRO, MACAN ĆIRO, MAČKICE NE DIRO! Mahsuz selam SADOVIĆU !
Mater vam je8eeeeeeeem
ŠPIRA, nema papira, a Gargamel njima može da obriše guz... Sad bi se povuko, al nazad nema. Poslije je.... nema kajanja. Sad je ko razjaren bik, kome su mahnuli crvenom maramom. Nedaj se TARE, znaj da je Gargamel na zalasku političke karijere. Ti si u usponu, a on je zvijezda padalica. Nedaj se GAAAAAAAAZZZZZZIIIIIIJJJJJJOOOOOO!