Odbijen Izetbegovićev zahtjev
0
Nema obustavljanja primjene Zakona o katastru RS
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi nikad nece Mira imati i nesta će ih sa naše zemlje
Kako si narode gluup, kakav Dodik i Bakir, kakva podjela BiH..samo je pljackanje imovine u pitanju. Dok god postoji nacionalna retorika i prica oko podjele drzave, lopovi i na jednoj i na drugoj strani nesmetano pokradose nase pare..a vi se svadjajte i glumite patriote..haha. Davno je Anstajn rekao: dvije stvari su beskonacne..svemir i ljudska glupost, ali za ovo prvo nisam siguran :)).
@DOSTA hahahahahahahaha sta velis da Milorad Dodik ide u Srbiju hahaahahahaah A zasto bi isao on je iz Republike Srpske . Kakve bosance i hercegovce pozivas ??? Ko su ti oni valjda si mislio na ovu mladu naciju Bosnjake . Evi ste Sarajlije prava slika i prilika viceva o Muji , Hasi i Fati . hahahaha imate vas rezervat i uzivajte u njemu radite sta zelite u RS i HRHB nemate sto traziti
BOSANCI I HERCEGOVCI PROBUDITE SE I RECITI STOP OVIM LESINARIMA KOJI NAM UNISTAVAJU DRZAVU OD SARAJEVA, DO BANJALUKE, MOSTARA, TUZLE, BIHACA DOSTA DEMAGOGIJI MILORADA DODIKA, NEK IDE U SRBIJU NEK PAMETUJE, KAKAVI ENTITETI KAKVE TRICE, DOSTA VISE, KAD SUTI MEDJUNARODNA ZAJEDNICA NEMOJ TE VI BUDALE BOSANKSE, NECE DODIK REC STA TREBA!!!! ZLATKO NAS JE UNISTIO SKUPA S DODIKOM DOSTA VISE
@HOS gurni ga sebi u guzicu
evo kako zvanicni siitski Iran izvjestava o zlocinima nad siriskim sunitima : http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/121362-sirija-teroristički-napad-na-učesnike-vjerske-procesije http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/121363-velike-nesuglasice-među-pripadnicima-sirijske-opozicije zar je to to proklamirano sunitsko-siitsko bratstvo i juednistvo ?!
Mislim da je novinar koji je ovo napisao totalno neupućen u ovu problematiku kao i dosadašnji komentatori.
H3IL HITL3R ! ZIVJELA HANDZAR DIVIZIJA... NEMAA VISEE ZAJJEBAANCIJE SA BOSNJACIIMA... SRBI BJEZITE DOK JOS IMA VREMENA ! HANDZAR PONOVOOO DISE ! S I E G H E I L 14/88
bravo , tako i treba , to je sad naše , možete samo da kukate mošnjaci .
Ko dijeli DRZAVNU IMOVINU NA ENTITETE TAJ DIREKTNO UNISTAVA I DIJELI DRZAVU ! Znaci da ce lagumdzija DIJELITI DRZAVNU IMOVINU RBIH-e NA ENTITETE ?!!! ZNATE LI STA TO ZNACI ?! DRZAVNA IMOVINA OBUHVATA SVE, OD TERITORIJE I SVEGA STA SE NALAZI NA NJOJ ! KO DIJELIO DRZAVNU IMOVINU RBIH-e NA ENTITETE DA BOG DA DIJELIO KOSTI SVOJE DJECE SRBIMA !
Kakva bonska ovlaštenja?! Kad ne ide kako bi vi htjeli onda bi da to netko nametne sa strane za vas. E ne može više. Piši propalo ;)
Bakire, zahtjevaj da se upotrebe NAPOKON BONSKA OVLASTENJA ! Ovo je cista kradja i apoprijacija zemlje i imovine protjeranih i ub*ijenih Bosnjaka i RBIH-e ! Reaguj dok NIJE KASNO ! A KOJI JE TO GENOCIDAS U USTAVNOM SUDU DAO OVAKVU SRAMNU ODLUKU ??? Katastrofa !!!!!
Bakir i SSDA se boji da vlast im mice medju rukama, sto vise im vlast mice sve se vise vide koliko su se nakrali, oni to nedaju zbog sebe a ne zbog \"bosanskog\" naroda.
Sta je ovo ljudi moji?!
PRVIIIIIIIIIII