Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je nami jedan ovaki. Pogledajte samo nase kaki su. Vlahadiji triba priznati nene stvari. U stranu sto sam slaba na njiha.
Kao sto pise u dokumentima koji su procurili na wikileaksu \"sad ima senzibilitet da bosnjacki politicari moraju nekako da prodaju pricu svojoj javnosti\", zato se RS jos nije odcjepila.
moj Kandilo ti pojma nemas... kao prvo Lazar ti nikad nije bio car, mozda je on sebe time prozvao, ali tu mu titulu niko nije dao, a ako vec ulazimo u istoriju car je bio Dusan. Drugo, kako ce se ujediniti kad se svaki dan neko odvaja, a i odvajat ce( od Srbije, naravno). Trece, rs bi se davno odvojila da moze, al je preocigledno da nemoze, ne znam sto se ne pomirite s tim?!
Ma jah, svima je jasno, FBiH ce se reorganizirat i to Tihi ovdje priznaje, onako uvijeno. Od 10 na 2-3 kantona, mada i Hrvati moraju malo smanjit apetite. I Srbi su u Hrvatskoj bili konstitutivni narod kao Hrvati u BiH i bilo ih je od prilike isto (600-700 hiljada) tako da sta Hrvatska prvo da Srbima (ili vrati, recimo konstitutivni status, koje Hrvatima niko nikad u Bosni nije negiro) to neka i oni onda traze od BiH. Posteno?!
Bit će podela, sve srpske zemlje će se ujedinit, pod krunom cara lazara...Srpska uz vas smo!!
Muslimani, izgleda da cete spasti na 15%. Lajte, lajte, samo lajte
Nazalost si i nepismena!
Ovaj je očigledno mozak snsd-a.Svaka njegova izjava je ono kako bi se reklo diplomatska.Pa uporedite njega i sirovinu dodika pa odvagajte.
idemo te karata Igore...
\"...Lider SDA Sulejman Tihić izjavio je juče da je u BiH realna teritorijalna reorganizacije entiteta, kako bi se riješilo hrvatsko pitanje u BiH... Pa umjesto BiH u tekstu, potrebno je samo upisati FBiH, i situacija se tek onda moze uzeti kao realna. Hrvati iamu pravo na ono sto su unijeli u FBiH i nikakav Tihic i slicni outsider se ne pitaju po tom pitanju.... Ako drugacije ne bude, BiH ce postati jos vecki kaos od ovog sto se ima danas.