Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak mnogo si ograničen, ali mnogo.Izvlačiš stvari iz mog teksta kojeg tebi odgovaraju.Ja sam rekao da ste vi počinili genocid nad nama u Prvom i Drugom svjetskom ratu što je apsolutna istina.A mi nismo manjina jer nas ima \"samo\" milion i po a bilo bih nas 5 da niste pobili u periodu od 1914. do 1918. god gotovo 2 miliona Srba. Što se tiče genocida ni to nisam potvrdio jer je medjunarodno pravo prvi put prihvatilo da se za genocid uzme zločin na ograničenom prostoru.Po tome i u Bratuncu gdje je pobijeno 3500 Srba je genocid.
Rašo 12.09.2009. u 16:17 Nisam ja pogrešio znam o čemu pričam. U Ustavu takodje piše da postoji i Republika Srpska i to se nikad neće izbrisat osim ako Srpska nestane u jednoj jedinstvenoj Republici Srbiji što će se uskoro desiti.A što se tiče genocida vi ga najbolje poznajete jer ste ga izvršili nad nama i u Prvom i u Drugom svjetskom ratu.U Bosni je do 1941.godine bilo 44% Srba, dakle većina. @rašo U ovom gore odgovoru si nekoliko stvari potvrdio: Da su Srbi počinili genocid nad Bošnjacima u zadnjem ratu, i da ste u Bosni i Hercegovini manjina, jeli tako ?
da zatvorimo granice pa da se onda porokamo mater vam cetnicku.za jes mrs u p...u materinu.
bosnu mrzim, hercegovinu volim
Bosna nece prestati plakati dok se sve i jedan njen stanovnik ne bude se zvao samo i jedino BOSANAC / BOSANKA
Mi živimo u normalnoj državi. Našoj jedinoj i najdražoj REPUBLICI SRPSKOJ. Naš Premijer, naša briga.
Laktasenku samo oduzeti stecenu imovinu i podjeliti postenom narodu koji zele da zive u jednoj normalnoj drzavi.
Ne može se RS raspasti kad je podržava njeno stanovništvo. Raspadaju se samo nakaradne tvorevine poput BiH koju ne podržava većina stanovništva i dva od tri naroda. BiH umireeeeee umireeeee
Nisam ja pogrešio znam o čemu pričam. U Ustavu takodje piše da postoji i Republika Srpska i to se nikad neće izbrisat osim ako Srpska nestane u jednoj jedinstvenoj Republici Srbiji što će se uskoro desiti.A što se tiče genocida vi ga najbolje poznajete jer ste ga izvršili nad nama i u Prvom i u Drugom svjetskom ratu.U Bosni je do 1941.godine bilo 44% Srba, dakle većina.
Da vas je i tri milona malo vas je. Nas je 9 miliona i tu smo oko vas, šake jada. Ali brojnost nije toliko bitna, bitna je kontola teritorije. Šiptara je bilo 20% pa su odvojilo Kosovo. Ne možeš ništa narodu koji je homogen. A RS je sa 90% Srba najhomogenija teritorija u Evropi.
Ne postoji ni na papiru nikakav \"srpski dio\"u USTAVU piše\"tri konstitutivna naroda\"jedino je tačno da ono što je nastalo na genocidu i zločinu nije trajno i da mora nestati.Svakako da ovdje nemislim ni na kakav narod nego na genocidnu tvorevinu. @srbo Mislim da si se za*ebo,Bošnjaka Muslimana je oko dva miliona i svakim danom ih je sve više. koji dio BiH tebe zanima Muslimane Bošnjake neinteresuje ja znam da Bošnjake SAMO ZANIMA CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA.
Nikad mi nismo htjeli cijelu BiH. Šta da radimo sa milion i po muslimana ? Eto vam Bošnjakistan pa ga uređujte i živite. Nas taj dio ne zanima, morali bi sve porušiti da liči na evropu, sad liči na Iran.
Ne znam u samo u čemu to mi nismo uspjeli.Stvoril smo srpski dio ovog geoprostora što se zove BIH.A što se tiče tog rata koga željno očekuješ, ja se na tvom mjestu ne bih žurio zna se kakvi su Srbi vojnici, mnoge smo mi carevine porazili a da se bojimo vas poturica.
Bosna je 1992 u glavama i planovma velikosrba bila \"VEC\" teritorij buduce \"velike srbije\".Danas nemate ni Kosovo a sutra ni Vojvodinu. A ovo sa Dejtonom je samo prvo poluvrijeme A do tada - Bosna biti nece mirna !
Kako nismo uspjeli ? Uništili RBiH i osnovali RS. Kud ćeš više.