Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar Mile lopuža nije raspustio ovaj "organ" prije pola godine kao neučinkovit!?!?
Tko smije protiv "TATE" nesto da kaze..Bosna je cirkus od drzave....Ovakva drzava ne postoji nigdje drugo na svijetu...
Hoce li iko na ovom svijetu stati u kraj ovoj svinji srpskoj
Ja kontao traže ga sto je ubio onu kobilu kod Banja Luke
Tuzio Dodika njemu samom. Pa zna se da nece sam sebe osuditi.
Milorad Dodik je najveci paksu u Bosni i Hercegovini.
kako ce sprovesti istragu protiv svog sefa tek to ne bi imalo smisla ...
Mile voli disko,a nije u kombinaciji za kolo šumadijsko.
Mene bi zacudilo da ima istrage, tako da ovo nije nikakva vijest.
ako uzmemo u obzir velicinu drzave ciji je predsednik, njenu ekonomsku,politicku i vojnu moc moze se zakljuciti da je Mile u rangu najvecih svetskih drzavnika..vrlo verovatno i najveci.Niski udarci,podmetanja i lazi dolaze sa svih strana a sve u cilju rusenja RS-a i unistenja srpskog naroda. Retko koja drzava se suocava sa takvim izazovima..Ali,Mile je,kako to Njegos kaze,vocka cudnovata..mnogi su zube polomili na njemu.I svako ko ikad krene na njega i RS zavrsice isto.
:D Moć na sve strane po RS-u, osjeti se ha pređeš entitetsku liniju :D
Treba pronači nekoga tko ima živce k'o sajle ( nr mora nužno bit nešto posebno pametan ) pa da lijepo posjedne tebe i Duduka i pokuša vam objasnit nekoliko osnovnih pojmova iz međunarodnog javnog prava . Posebno obratit pozornost na pojmove : država, entitet, međunarodno priznata država, samozvana država,Ujedinjeni narodi, razliku između predsjednika države i MZ .... i sl .
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nema normala, ko smije njega istrazivati, covjek zatvorio SIPU na 3 mjeseca kad su ga poceli istrazivati :)
ovaj margetic je idiot samo taki. trebali ste proguglati njegovo ime prije nego ga stavite u bilo kakav ozbiljan kontekst.