Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamo-Pipa-ostala ekipa pssss
Izmedju ostalog jos jedna stvar koju je bitno rijesiti i donjeti zakone za istu prije ukidanja viza. Nije ni Evropa luda.
senzore za radioaktivna zracenja na granicima bih. onaj cigan iz indije uvozi radioaktivni otpad u bih i preradjuje ga u zenici. zato su i povecana oboljenja od raznih tumora. inace ovaj otpad ne primiti u bih. neka ostane u hrvatskoj. otkud bih zna da otpad nije natovaren u hrvatskoj ili sloveniji. izasao iz bih, usao u drugu drzavu, nema mu povratka u bih.
ma nije radioaktivno, malo radioaktivno