Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proklete albance na kosovu ne moramo nikad priznati... pun mi ih je kura* u sarajevu
akademik je kloc koji se prije nazivao drogbom... hehehe zar nije smijesno...
Akademike bolan vidis li da si bolestan. Idi hecimu dok i ako jos uvijek ima nade za tebe. Ja se ne sjecam da je kod nas u Bosni ranije bilo takvih kretena kao sto je akademik. Odakle si sljego papak svega ti?
Radmanovicu Kretencino
DA, DA ,DAAAAAAAAAA!!!! ;-) AAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!! PRIZNAO SI KOSOVO, NEGO ŠTA?!!! ;-) ZOVEŠ IH NA VEČERU I IZDAJEŠ VIZU REPUBLICI KOSOVO!!! ;-) \"Zajednička dženaza je klanjana za 33 žrtve ge.nocida ekshumirane iz masovnih grobnica Suha, Podčauš i Redžići na području Općine Bratunac. Najmlađa žrtva kojoj je danas klanjana dženaza u Bratuncu je šestomjesečna Narcisa Salihović. Ub.ijena je sa flašicom za mlijeko u ruci i ekshumirana iz grobnice Suha. Najstarija Zahida Suljagić imala je 110 godina i žrtva je svojih prvih komšija. \" TO JE GEN.OCITET -REPUBLJIKA SMRDSKA!!! ZBOG OVOGA JA MRZIM REPUBLJIKU SMRDSKU, I RADIĆU PREDANO NA UNIŠTENJU REPUBLJIKE SMRDSKE SVE DOK OVAJ MONSTRUMSKI GENOCITET KOJI UB.IJA BABE OD 110 GODINA I BEBE OD 6 MJESECI NE BUDE SMJEŠTEN NA SMETLJIŠTU HISTORIJE!!!
pa ne treba ih ni priznavati
priznat ces ga kad tad kao sto su sve zemlje i nas hahahahahahahah K O S O V O DO TOKIJA A SRBIJA KO N O K I J A