Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema sanse ba nas SDA cuva !
Vi ste ga popušili i sada pjenite po komentarima. Mogli bi lagano tipakti i iz Zenice
U BiH nema ebole:..........zato ima gluposti koja je ponekad gora od bolesti..........
I ebola bjezi iz bosne sjebala se
Ma kakva ebola kod nas ljekari pitaju jesili osiguran i imaš li uplaćenu markicu TK kanton a ebola je na zadnjem mjestu.
Simptomi su na početku nalik gripi, tek kasnije dolazi do krvarenja kojeg ni ne mora biti kod svakog oboljelog, u biti te ekstremne simptome doživljava samo 20- tak % posto, nekima zna samo krvariti zubno meso, vrlo je zato teško uopće napraviti razliku je li ebola ili neka bezazlena infekcija u pitanju!
Inkubacija virusa traje od 7 do 21 dan ...
Jos nam je samo ebola falila kao da nam Bakir nije dosta..
Jos nam je samo ebola falila kao da nam Bakir nije dosta..
simptomi su isti kao kod obične viroze, znači vrućica, mučnina, grlobolja, glavobolja tako da uvoditi neke mjere nema smisla kao ni paničariti biti će kako će biti!
Nema ebole,al ima je'bole na sve strane zato...
I da dodje crkla bi ovdje.
ako me vidi neko zarazen,slobodno nek mi se zakaslje,a ja cu produzit pred zgradu predsjednistva,parlament,pred centrale stranaka,pred kancelarije direktora javnih preduzeca,nakon toga nas izolujte pa nek pocrkamo,a nek narod zivi
Mi koji smo jeli IKAR u ratu smo imuni na JEbolu :P
Ma kakva ebola, kod nas ni to nema perspektivu da se razvije!!!
Nema ebole, ali pojaviće se 1001 bolest. Kad vidim kako su vozila gradskog prevoza prljava stvarno sam zabrinuta.
ovo je troclano predsjednistvo BiH
hajd šta ste se uskomešali, pa kad nismo od gladi nećemo ni od ebole..
Najlakše je reči kako nema razloga za paniku. Cijeli svijet u panici, A NAŠI MRTVI HLADNI, BAŠ IH BRIGA. Što fino ne kažu da oni ustavri i nemaju i ne mogu ništa učiniti za otkrivanje i suzbijanje ebole?
svaka cast, lady, ti si direktna, bez dlake na jeziku i stvari nazivas pravim imenom, protivnik nacional-fasizma, ali tvoj pesimizam je nesto na cemu bi trebala da poradis kako ne bi otisla u duboku depresiju.... zajedno sa nasom bosnom