Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo na carini..... Stig´o Mujo kamionom do carine pa ga carinik pita: • Kakav tovar vozite? • Anti-bebi pilule – odgovara Mujo. • Tako? – Carinik prilazi prikolici i zadiže ceradu, pa uzvikuje začuđeno: • Pa ovde se nalaze sve e same trudne žene! • Ah, izvinite! – kaže Mujo – Potpuno sam zaboravio, danas prevozimo reklamacije…:))))
to je njihova drzava i imaju pravo da rade sta hoce i niko nikoga ne tjera da ide tamo ne kontam sta se svi nesto bune a pola njih nema ni za benzina do ilijasa , ko hoce da putuje on vec ima lovu i jebe mu se za sve
Pa nema zastoja sad... U aprilu... Sacekajte koji dan pa Uskrs, pa i Prvi maj, pa ljetne odmore pa cete vidjeti guzvi...
A i da ima zastoja na izlazu, zar je više bitno...
U Hrvatskoj se eventualno mogu popišat negde, moja KM više nikad neće mojom voljom u hrvatske ruke. Hebite se hrvati, dosta je bilo.
i ja mislim nisu u sengenu i nece biti dugo a euro kao valutu mogu zaboraviti trajno.