Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došao.
Jedino da ga pozovu Komsic i Dzaferovic, sa osobama sa crne liste se ne sastaje niko od Amerikanaca
Kaldrmaš moj...eee treba zaslužiti, ili u prevodu ''gdje da dođe🤭ma hajte molim vas'' 🤣🤣🤣
Bujrum, on je prijatelj BiH, i vole ga ljudi, ne računajući šumske, kojima je kriv jer nisu ostvarili Veliku Srbiju i sl. Ali Bajden i iz SAD-a za pola sata moze riješiti pola naših problema koje mi ne možemo jer smo zarobljeni Dejtonskim sporazumom (koji je valjao 10 godina, ali ne valja već 20 godina). Hoćemo normalnu, građansku demokratsku, funkcionalnu državu, što nismo jer kradeze i ronhil ekipa, blokiraju državu i kad im se ne sviđa vremenska prognoza.
Bujrum , Đo
Pozdravi Bajdu i da što prije dođe da ga vidimo jer ni đavo nije tako crn kako ga opisuju.Da se ne sikira Jašar je u zatvoru.Sve po zakonu kako presude nepismene sudije u Bih da se Bajdi ništa ne zgadi.
🇧🇦🇺🇲🇺🇳
ne mere on toliko godisnjeg uzet:dok ga u goste tri predsjednika,ma onda 420 ministara,podministara,zamjenika,pa onda nasa gradonačelnica i njeni savjetnici frajer bi morao ostat 2 mjeseca minimalno
on je dobro došo.ima kod nas šta da se vidi .Npr .evo danas prof.dr.čović reklamiše svoju knjigu pa bi bilo vredno prisustvovati.Samo pripremite kese za povraćanje .
Veceras ce citav fudbalski svijet biti uz 🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸
Uz one koji ce izgubiti 3:0
Dobro došao PREDSJEDNIČE!!!
Ako zaslužite posjetu, kaže. Hahhahha, haj’ se sad još malo nag… i sjadite!
e moj nelson.kakva ti je to stolica.jesil vidio stolicu kod viškovića,u RS-u.eee..
A sta ako Dodik ne bude dozvolio da dodje ?!?!… 😀😀😀😀
iznad kupljenih diploma i politickih ubistava zora svice...dobro doso predsjednice...
Sve što je loše donijeli ste vi. Sve vrijednosti koje su imalo valjale uništili ste svojim nemoralnim.
A mi inace prstimo od morala puna drzava kriminala,droge,korupcije,prostitucije, laznih vjernika,nepotizma itd itd.
@daily Nemaš ti pojma kakva ti je država bila i kakvu propast upravo zbog Amerike danas imaš. Protektorat koji je i potpunoj kontroli Amerike od raspada Jugoslavije i nikad više neće biti prava država niti ono za što je narod glasao i ginuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa da se skrsi niz stepenice jel' to???
Bujrum Biden, vazda dobro došao. Često gledam njegov video u kojem kritikuje UN kad je UN razoružao Srebrenicu i goloruke isporučio krvniku.