Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedinjene Americke Drzave su poslale ambasadora Nelsona da siri ljubav a ne rat, i hvala im na tome.
@Hasoooooo33 ovaj širi ljubav k'o što SAD šire demokratiju po svijetu..... baš mu/im hvala!
@Limun Otkud tebi da sam ja gay? To sto neko podrzava ljudska prava ne znaci i da je nuzno da je pripadnik LBGT populacije.
@Hasoooooo33 Mozda si gay a ne znas, samo je jedan nacin da saznas.
Nakon povorke, Sarajevo je cisce nego sto je bilo. Ako vam je prljavije to vam je isaret da ste se uputili na jedno veoma mracno mjesto. 😨
Za primanje spremni hehe
@moja_tetka Ovi sto imaju nesto protiv LGBT populacije su sumnjivi, to su uglavnom prikriveni-latentni homoseksualci. Mi koji smo sigurni u svoju seksualnost nemamo strah od LGBT populacije.
Mi smo spremni da ga primimo ali evropa nije spremna da nas primi.
Ako je ijednog ambasadora trebao neko prozivati, to je od one druge svjetske sile! 😒
Ne da BiH nije bila spremna, oni nisu bili spremni 😎
to nelson ko je neposlusan nek se sagne...
Ovo je vjerovatno jedina stvar koju će ovaj čovjek uraditi za svog mandata - prošetati na gay paradi, a u izvještaju će da stoji "omoguućio gay paradu u BIH, od netolerantnih i nazadnih mudžahedina napravili evropske građane".
@MashaIzNebitnizma I to je za Nobela.
@MashaIzNebitnizma edukuj se malo! nelson je kao dobrovoljavc 'peas corps' radio u liberiji I zapadnoj africi,kao zaposleni state fepartment bio je u 7 razlicitih misija po svijetu. sta ti radis osim pljuvabja mrznje?????
Sarajevo je gospodski grad, nećeš sličan naći nigdje u svijetu. A Bošnjaci su gospoda narod, takođe neuporediv sa bilo kojim drugim. Evropski autohtoni narod.
Dragi Nelsone, hvala ti na svemu sto cinis za nasu zemlju! BiH je doista lijepa zemlja u kojoj uglavnom zive plemeniti ljudi. BiH je itekako spremna i za novi Obiteljski zakon koji ce garantirati sva ljudska prava gej partnerima i njihovim obiteljima. Svjestan sam da vjerske zajednice imaju rezerve spram toga, ali BiH je demokracija i mora imati jednaka prava za sve ljude i narode. Takodjer, tebamo ASAP i novi Izborni zakon koji ce onemoguciti rastucu hegemoniju koja je oblik fasizma.
Rekli su vam oni iz SDA da ne moze a nova vlada KS vam je obecala da ce dati sve od sebe policju specijalce i vojsku ako treba nije bitno koliko miliona kosta, samo neka nam u Sarajevo dođe voljena parada hiv-a. Ali imaju građani nagradu i za ovu vladu.
Jesi nas nagazio ambasadore
da smo mi pametni i normalni ko sto nismo danas bi izasli podrzali rudare stali uz njih gdje su sad one nazovi javne licnosti sto dobise upalu misica u nedelju dok su setali da dodju podrze rudare
Schön von dir das war sex gegen Faschismus!!!!!!!!!!!!!!