Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U drzavi se ne radi petkom, zasto onda glumimo da radimo? Jel neko uspio u zadnjih par godina da zavrsu neki posao poslije 11 sati?? Jel nekome poslo za rukom da poprica sa osobom koju treba a ista na vratima ima grande natpis rad sa strankama do 12:D ono da je dosao poslije 12!?!!
Taman imaju vremena 15 dana nek se pozabave predmetom npr Respiratori ili Asim Sarajlic
Tuzilastvo porucuje da nesmetano ne radi nista kao do sada. Jadni smo mi s vama korumpiranim tuziocima. Bijedu tuzite za metar drva, glavonjama ne smijete ni prismrdit
Steta sto se klasteri ne objavljuju, tacno bi se vidio presjek komunikacije HOBOTNICE!
Znaci to su KRTICE Fadilove :D:D